Poiesz pistolet met rosbief en truffelmayonaise

Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)

4 pistolet afbakbroodjes
200 gr Poiesz gesneden rosbief
4 eetlepels truffelmayonaise
Rucola
2 eetlepels fijn gesneden bieslook
Peper uit de molen

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven 10 minuten voor op 200°C en bak de broodjes goudbruin af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Laat de pistoletbroodjes 10 minuten afkoelen/uitdampen op een ovenrooster.
  • Halveer de afgekoelde broodjes met een kartelmes en besmeer beide zijden met de truffelmayonaise.
  • Beleg de onderste helft van de pistolet royaal met de gesneden rosbief.
  • Draai twee keer met de pepermolen over de rosbief en bestrooi de rosbief met gesneden bieslook en een plukje rucola.
  • Zet het pistolet broodkapje op het broodje.