Heerlijke pizza recepten bij Poiesz Supermarkten

Zoekt u naar heerlijke pizza recepten in Noord-Nederland met verse ingrediënten die vrijwel allemaal afkomstig zijn van lokale leveranciers? Bij Poiesz slaagt u gegarandeerd. Of u nu pizza’s of pasta’s wilt maken: wij bieden u volop receptinspiratie voor de Italiaanse keuken met lekkere verse ingrediënten uit het Noorden.

Pizza recepten met de Smaak van het Noorden

De smaak van de losse producten staat centraal in de Italiaanse keuken. Er wordt veelal gekookt met lokale producten waarbij zo minimaal mogelijk gebruik wordt gemaakt van kruiden en toevoegingen. Hierdoor dragen de smaken van alle losstaande ingrediënten allemaal bij aan het gehele pizza gerecht. Natuurlijk is het ook mogelijk ingrediënten uit Noord-Nederland te gebruiken. De reden hiervoor is dat veel van de ingrediënten die u voor pizza’s, pasta’s en lasagnes nodig heeft in het Noorden geteeld, geproduceerd en geoogst worden. Door bewust voor leveranciers uit de regio te kiezen, garanderen wij u altijd absolute versheid. Ontdek de herkomst van onze versproducten.

Combineren van Italiaanse en Hollandse recepten

Uiteraard biedt ons aanbod van verse Noord-Nederlandse ingrediënten u eveneens de mogelijkheid om de Italiaanse keuken met de Hollandse keuken te combineren. Wat bijvoorbeeld te denken van pizza pepperoni met Noorder worst of een tagliatelle pasta met een heerlijke Hollandse slagersrookworst, broccoli, veldsla en tomaatjes? De mogelijkheden zijn talrijk en u vindt deze heerlijkste Italiaanse pizza-recepten onder receptinspiratie op onze site. Vergeet daarbij ook zeker niet een kijkje te nemen bij onze Wat Maak Je Menu recepten. Dit zijn eenvoudige pasta en pizza recepten die u in een handomdraai op tafel tovert.

Zelf een pizza recept bedenken

Wat natuurlijk nóg leuker is, is het zélf bedenken van een pizza recept. Blader eens lekker door de producten in onze webwinkel, of bekijk de aanbiedingen van deze week en combineer de ingrediënten die jíj lekker vindt. Trek vervolgens een uurtje uit voor het klaarmaken van de pizza, en laat samen met gezin, partner of kinderen de pizzabakker in je naar boven komen!