Ingrediënten voor 4 personen

  • 500 gram runderreepjes
  • 1 paksoi
  • 250 gram taugé
  • halve komkommer
  • 1 zakje à 187 gram Maggi roerbaknoodles ketjap knoflook
  • 1 eetlepels suiker
  • 3 eetlepels witte wijnazijn
  • olijfolie

Bereidingswijze

  • Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de runderreepjes op hoog vuur in ca. 3 minuten.
  • Schep de reepjes uit de pan en leg deze apart.
  • Snijd de paksoi in reepjes en bak deze, samen met 200 gram taugé, in dezelfde pan gedurende ca. 1 minuut.
  • Bereid de mix voor de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg dit mengsel toe aan de groenten.
  • Voeg vervolgens de noedels toe en laat deze al roerend gaar worden totdat het water is opgenomen.
  • Meng 3 eetlepels witte wijnazijn met 1 eetlepel suiker en roer het door totdat de suiker is opgelost.
  • Voeg hier een halve komkommer in schijfjes gesneden en 50 gram taugé. Laat het kort intrekken.
  • Voeg vervolgens de gebakken runderreepjes toe aan het geheel en schep goed om.