Snelle paastaartjes met zacht fruit en crème Suisse vulling

Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)
- 4 Bakkersweelde eiercakejes
- Zacht fruit naar keuze. Bijvoorbeeld frambozen, bosbessen, aardbeien, bramen en mango
- 1 zakje Dr. Oetker banketbakkersroom
- Weide Weelde melk
- Abrikozen jam
- Poiesz schepijs
Bereidingswijze
- Maak eerst de banketbakkersroom volgens aanwijzingen op de verpakking. Gebruik hierbij de
Weide Weelde melk i.p.v. water. - Snijd elk cakeje in drie plakken. Besmeer de onderste plak met banketbakkersroom. Leg de middelste plak erboven op. Smeer deze in met abrikozenjam. Leg het ‘deksel’ er bovenop.
- Verwarm de rest van de abrikozenjam met klein beetje water.
- Beleg de cakejes met het vers zachte fruit.
- Doop een grote kwast in de warme abrikozenjam. Dep hiermee voorzichtig op het zachte fruit.
- Serveer de taartjes als een dessert met Poiesz schepijs.