Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)

  • Maaltijdpakket Thaise Groene Curry
  • 300 g kipfilet in blokjes
  • 300 g rijst
  • 2 el. olijfolie
  • Zout en peper

Bereidingswijze

  1. Maak de groenten schoon. Pel en snipper de rode ui. Verwijder de zaadlijsten van de puntpaprika en de rode peper. Snijd de puntpaprika, tomaat, komkommer en courgette in grove stukken. Snijd de wortel en rode peper fijn.
  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit de olijfolie in een hapjes- of braadpan en bak de kipfilet rondom bruin. Voeg de rode ui en de wortel toe en bak deze 2 minuten mee op middelhoog vuur.
  4. Voeg de rest van de groenten en de rode peper toe en roerbak het geheel 4 minuten op middelhoog vuur.
  5. Voeg de groene currypasta toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en stoof het geheel afgedekt op laag vuur in 10 minuten gaar. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de curry met de rijst.