Verjaardag hapjes bij uw Poiesz supermarkt

Bent u op zoek naar verjaardag hapjes om uw visite op te trakteren? In ons assortiment vindt u allerhande lekkere hapjes: van borrelnoten tot snacktomaatjes. Vindt u het zelf samenstellen van deze hapjes best veel werk? De slager van Poiesz helpt u graag verder en stelt samen met u de heerlijkste combinaties samen. Deze kunt u vervolgens zelf ophalen bij de Poiesz bij u in de buurt. En natuurlijk kunt u ook voor andere verzoeken of inspiratie op het gebied van duurzame en biologische hapjes een beroep doen op de kennis van onze slager.

Duurzame en biologische verjaardag hapjes uit het Noorden

De supermarkten van Poiesz zijn overal in Noord-Nederland gevestigd, en datzelfde geldt hierdoor voor onze vakkundige slagers die u graag van dienst zijn met het samenstellen van smaakvolle traktaties voor uw verjaardag en andere feesten. Steeds vaker wordt daarbij om duurzame en biologische producten gevraagd, en gelukkig zijn we hier bij Poiesz in gespecialiseerd. Nagenoeg de complete Schijf van Vijf wordt immers in het Noorden geproduceerd, geteeld en geoogst, en onze slagers kunnen u hier alles over vertellen! En natuurlijk laten zij u ook graag van ons vlees, kip, vis & vega-producten proeven. Vindt de slager in de Poiesz bij u in de buurt!

Zelf uw hapjesschaal maken

Wilt u graag zelf de hapjesschaal maken voor een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid? Alle ingrediënten en producten hiervoor vindt u bij Poiesz Supermarkten. Net als bij de verjaardag hapjes van onze slagers zijn ook de ingrediënten die u voor uw zelfgemaakte hapjes nodig heeft veelal afkomstig van Noord-Nederlandse leveranciers. U zet dus altijd een verantwoorde hapjesschaal op tafel die gekenmerkt wordt door de heerlijke Smaak van het Noorden!

Ingrediënten voor hapjesschalen laten bezorgen

U kunt ervoor kiezen om in uw Poiesz supermarkt alle boodschappen te doen voor uw verjaardag of een ander feest, maar u kunt deze ook laten bezorgen. U bestelt op uw gemak alles wat uw nodig heeft in onze webwinkel. Kaas, vleeswaren, salades & tapas bijvoorbeeld, maar ook kratten bier, wijn, frisdrank, sappen & water. Wanneer u dit vóór 23:00 besteld komen wij het de volgende dag al bij u thuis bezorgen. Voordelig boodschappen doen? Bekijk dan de producten in de aanbieding!