Sailwise

 

 

Uw volle spaarkaart voor een zomercadeau of dagje uit is €1,- waard voor Stichting SailWise

Wind en water zijn goed voor lichaam en geest. Daarom biedt SailWise ruim 40 jaar watersportvakanties aan voor mensen met een beperking. Door mensen aan te spreken op wat ze nog wél kunnen, maakt SailWise watersportvakanties bereikbaar voor iedereen. Onder meer in it Sailhûs in Elahuizen. Daar zijn 4 prachtige 4 tot 6-persoons (zorg) appartementen. Poiesz steunt it Sailhûs door voor elke spaarkaart die u in juli en augustus 2016 inlevert voor een zomercadeau of dagje uit € 1,- over te maken aan Sailwise. Dus hoe meer spaarkaarten u inlevert, des te hoger wordt het bedrag dat Poiesz doneert aan SailWise. Doe mee en help zoveel mogelijk mensen met een beperking onbeperkt te laten genieten van een zeilvakantie.

 

Klik hier om de cadeaus en dagjes uit waar u deze zomer voor kunt sparen te bekijken.

 

SailWise

SailWise is al 40 jaar de enige aanbieder in Nederland van meerdaagse, uitdagende watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een beperking.

 

Watersporten met SailWise is meer dan alleen genieten op het water. Door actief te zijn op het water kan iedereen, ongeacht de mate van beperking, weer een gevoel van zelfstandigheid, eigenwaarde en onafhankelijkheid ervaren. Bij SailWise worden mensen aangesproken op wat ze nog wel kunnen. Met de juiste aanpassingen is het voor iedereen mogelijk om te (leren) watersporten.

 

Kijk voor meer informatie ook op www.sailwise.nl

 

 

 

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.