Opening vernieuwde Poiesz in Scharnegoutum

Op woensdag 3 juli a.s. opent onze verbouwde supermarkt aan de Legedyk 30 in Scharnegoutum weer haar deuren. Een supermarkt in onze nieuwe Poiesz winkelstijl waarin alles erop gericht is om voor u het winkelen zo leuk, makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Om dat te vieren, hebben we speciaal voor onze klanten geweldige openingsacties! Om 8:00 is de feestelijke start voor de opening en u bent van harte uitgenodigd om dit bij ons met gratis koffie en gebak te komen vieren! 

Alstublieft, gratis slagroomschnitte!

Gratis slagroomschnitte t.w.v. € 4.99 voor alle klanten van de Poiesz supermarkt aan de Legedyk 30 in Scharnegoutum bij besteding van minimaal € 25,- op woensdag 3 juli a.s.*

 

* Exclusief statiegeld, slijterij en Servicepoint artikelen. Alleen verkrijgbaar op woensdag 3 juli a.s. bij uw Poiesz supermarkt aan de Legedyk 30 in Scharnegoutum.

Kleur in en win

Doe mee met onze kleurwedstrijd en maak kans op leuke prijzen. Haal de kleurplaat op en lever deze uiterlijk zaterdag 13 juli a.s. zo mooi mogelijk ingekleurd weer in bij de Poiesz supermarkt aan de Legedyk 30 in Scharnegoutum.

Op de foto met Buurman en Buurman!

Op woensdag 10 juli a.s. komen Buurman & Buurman naar de supernieuwe Poiesz in Scharnegoutum. Iedereen kan dan GRATIS met ze op de foto tussen 16.00-16.45 uur & 17.00-17.45 uur. Vanaf dinsdag 16 juli kunnen de foto’s GRATIS worden afgehaald in uw Poiesz supermarkt aan de Legedyk 30 in Scharnegoutum.