Win nu 2 van de 100 startkaarten voor de Slachtemarathon

Een keer in de vier jaar gebeurt er iets Unieks in het Noorden: de Slachtemarathon. Ruim 15.000 wandelaars en hardlopers maken op 13 juni a.s. een bijzondere tocht van 42 kilometer door de culturele etalage van Friesland. Ze worden onderweg verrast met beeldende kunst, theater, dans en muziek. De dorpen langs de route spelen een belangrijke rol in de programmering onderweg. Uiteraard is er ook ruimte en rust om te genieten van het prachtige landschap.

Vanuit Poiesz dragen we dit evenement een warm hart toe en en daarom hebben we dit jaar een leuk aanbod voor jullie.

 

Maak nu kans op 2 startkaarten voor de Slachtemarathon van 2020!

 

Sportief bezig zijn vinden we bij Poiesz erg belangrijk. Daarom hebben we 100 startkaarten beschikbaar voor onze klanten welke GRATIS mee mogen doen! Bij deelname maakt u kans op 2 startkaarten, één voor u zelf en één voor de persoon waarmee u graag wilt wandelen. Belangrijk is om alle juiste gegevens van u en de 2e persoon in te vullen. De starttijden zullen na bekendmaking van de winnaars gecommuniceerd worden.

 

Deelname

  • De deelnemer verklaart zich bekend met het feit dat deelname een goede gezondheid in zowel psychische als fysieke zin vereist, en verklaart dat hij aan deze eis voldoet en dat hij zich door training en anderszins voldoende zal hebben voorbereid op de Slachtemarathon.
  • Deelname geschiedt op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid.
  • De deelnemer verklaart de persoonsgegevens naar waarheid te hebben ingevuld en de door de organisatie gestelde minimum leeftijd (18 jaar voor hardlopers) voor deelname te hebben bereikt.
  • Deelnemer verleent bij voorbaat toestemming aan de organisator voor openbaarmaking van tijdens of rond het evenement gemaakte foto’s en beeldmateriaal en dergelijke, waarop de deelnemer zichtbaar is.
  • De deelnemer respecteert de verkeersregels. Instructies van de medewerkers van de Slachtemarathon en/of de veiligheidsdiensten moeten altijd opgevolgd worden.

Winactie Slachtemarathon 2020

Voornaam persoon 1*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Geslacht*
Telefoonnummer*
Geboortedatum*
Voornaam persoon 2*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Geslacht*
Telefoonnummer*
Geboortedatum*
Ik wil samen met persoon 2 graag meedoen aan de winactie van 2 kaartjes voor de Slachtemarathon 2020*
Uiteraard brengen we je vanaf de finish weer terug met de Slachtebus naar je opstapplek. LET OP: het is dus NIET mogelijk om je auto te parkeren bij de start in Raerd.
Vervoersoptie*
Vul hier niets in a.u.b.