Snelle paastaartjes met zacht fruit en crème Suisse vulling
Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)
4 Bakkersweelde eiercakejes
Zacht fruit naar keuze. Bijvoorbeeld frambozen, bosbessen, aardbeien, bramen en mango
1 zakje Dr. Oetker banketbakkersroom
Weide Weelde melk
Abrikozen jam
Poiesz schepijs
Bereidingswijze
Maak eerst de banketbakkersroom volgens aanwijzingen op de verpakking. Gebruik hierbij de Weide Weelde melk i.p.v. water.
Snijd elk cakeje in drie plakken. Besmeer de onderste plak met banketbakkersroom. Leg de middelste plak erboven op. Smeer deze in met abrikozenjam. Leg het ‘deksel’ er bovenop.
Verwarm de rest van de abrikozenjam met klein beetje water.
Beleg de cakejes met het vers zachte fruit.
Doop een grote kwast in de warme abrikozenjam. Dep hiermee voorzichtig op het zachte fruit.
Serveer de taartjes als een dessert met Poiesz schepijs.