Snelle paastaartjes met zacht fruit en crème Suisse vulling

Ingrediënten voor 4 perso(o)n(en)

  • 4 Bakkersweelde eiercakejes
  • Zacht fruit naar keuze. Bijvoorbeeld frambozen, bosbessen, aardbeien, bramen en mango
  • 1 zakje Dr. Oetker banketbakkersroom
  • Weide Weelde melk
  • Abrikozen jam
  • Poiesz schepijs

Bereidingswijze

  • Maak eerst de banketbakkersroom volgens aanwijzingen op de verpakking. Gebruik hierbij de
    Weide Weelde melk i.p.v. water.
  • Snijd elk cakeje in drie plakken. Besmeer de onderste plak met banketbakkersroom. Leg de middelste plak erboven op. Smeer deze in met abrikozenjam. Leg het ‘deksel’ er bovenop.
  • Verwarm de rest van de abrikozenjam met klein beetje water.
  • Beleg de cakejes met het vers zachte fruit.
  • Doop een grote kwast in de warme abrikozenjam. Dep hiermee voorzichtig op het zachte fruit.
  • Serveer de taartjes als een dessert met Poiesz schepijs.