DAGJE_UIT_TERSCHELLING-VLIELAND
4 Spaar kaarten

Dagje fietsen Terschelling 4t/m11 jaar

Vanaf 4 spaarkaarten

Bij ons in het Noorden houden we van fietsen. Hoe leuk is het dan, om in de herfst of winter op de fiets Terschelling te ontdekken?! Zodra u op de boot zit heeft u het vakantiegevoel te pakken. De dag is inclusief overtocht, fietshuur (of busdagkaart) en toeristenbelasting. Het arrangement is geldig van 1 oktober 2017 t/m 1 april 2018.

 

Arrangement

Retour overtocht Harlingen - Terschelling

Een heren- of damesfiets met 3 versnellingen. 

Tegen bijbetaling ter plaatse ander fietstype te huren.

 

Spaarkaarten

65+: 5 spaarkaarten

12 t/m 64 jaar: 6 spaarkaarten

Kind 4-11 jaar: 4 spaarkaarten

 

Voorwaarden

U dient het fietsdagarrangement vooraf te reserveren op www.rederijdoeksen.nl. Tijdens het boeken voert u een unieke code in*. De overtochten dienen plaats te vinden op dezelfde dag. Fietsen hoeven niet vooraf gereserveerd te worden en kunt u ophalen bij alle fietsverhuurders op het eiland. Geen fietsweer of bent u niet in de positie om te fietsen? U kunt het eiland ook met de lijnbus ontdekken, want u heeft de keuze tussen een huurfiets of een busdagkaart.

 

* U ontvangt uw code bij het ophalen van uw bestelling in uw Poiesz supermarkt.

Voeg toe

Zo spaart u voor gratis cadeaus

Spaar bij Poiesz gratis voor leuke, handige en luxe cadeaus

 

Lekker sparen en besparen gaan bij Poiesz prima samen. U ontvangt bij 

elke € 2,50 aan boodschappen (excl. statiegeld) altijd een gratis spaarzegel. Bovendien krijgt u extra spaarzegels bij tal van aanbiedingen.

 

Bij 100 zegels is de spaarkaart vol. U kunt er dan € 2,50 contant voor krijgen. Maar u heeft meer plezier en voordeel als u uw volle spaarkaart inlevert voor een cadeau. Kies uit cadeaus uit onze jaarcatalogus, die zijn het hele jaar verkrijgbaar (t/m zondag 28 januari 2018). Ook is er elk seizoen een wisselend aanbod van seizoenscadeaus.

 

Genoeg spaarkaarten voor uw cadeau?

 

Dan kunt u uw volle spaarkaarten inleveren bij het Servicepoint van uw Poiesz supermarkt. U kunt uw cadeau, indien voorradig, direct meenemen.

 

Reserveren van luxere cadeaus

Sommige luxe cadeaus moeten via onze website of in één van onze supermarkten gereserveerd worden. U herkent deze cadeaus aan het plus-teken rechtsonderin. Wanneer het cadeau dat u heeft gereserveerd voor u klaarligt bij uw Poiesz supermarkt, nemen wij contact met u op. 

 

 

Niet voldoende spaarkaarten? Bijbetalen mag!

Wilt u een cadeau van méér dan 20 spaarkaarten, maar heeft u maar 20 volle spaarkaarten? Geen probleem. U kunt ook gewoon bijbetalen. Per ontbrekende spaarkaart betaalt u € 5,- bij.

 

Heeft u tips of suggesties?

Uw vragen of suggesties zijn welkom bij onze Klantenservice.

 

 

 

Wijziging van modellen/kleuren, uitverkocht, onvoorziene omstandigheden en typefouten voorbehouden.