DAGJE_UIT_KERSTMARKT_BREMEN-OLDENBURG
6 Spaar kaarten

Oldenburg by night

Altijd al eens de kerstmarkt in Oldenburg willen bezoeken? Dat kan nu met Veenstra Reizen en Poiesz. Geniet van de kerstmarkt overdag of 'by night'. Welke kerstmarkt u ook kiest, het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

 

Aankomst: 15.00 - 16.00 uur.

Vertrek: 20.00 - 21.00 uur.

Zaterdag 2 december 2017.

Vrijdag 8 december 2017.

Zaterdag 16 december 2017

 

Voorwaarden

U dient het kerstmarkt arrangement van uw keuze zelf vooraf te reserveren via www.veenstrareizen.nl of telefonisch via 0511-541809. De voucher is alleen geldig op de aangegeven data en bij het maken van de reservering gebruikt u de unieke code van uw voucher. Na uw reservering ontvangt u uw reserveringsnummer, opstapplaats en opstaptijd van Veenstra Reizen.

Voeg toe

Zo spaart u voor gratis cadeaus

Spaar bij Poiesz gratis voor leuke, handige en luxe cadeaus

 

Lekker sparen en besparen gaan bij Poiesz prima samen. U ontvangt bij 

elke € 2,50 aan boodschappen (excl. statiegeld) altijd een gratis spaarzegel. Bovendien krijgt u extra spaarzegels bij tal van aanbiedingen.

 

Bij 100 zegels is de spaarkaart vol. U kunt er dan € 2,50 contant voor krijgen. Maar u heeft meer plezier en voordeel als u uw volle spaarkaart inlevert voor een cadeau. Kies uit cadeaus uit onze jaarcatalogus, die zijn het hele jaar verkrijgbaar (t/m zondag 28 januari 2018). Ook is er elk seizoen een wisselend aanbod van seizoenscadeaus.

 

Genoeg spaarkaarten voor uw cadeau?

 

Dan kunt u uw volle spaarkaarten inleveren bij het Servicepoint van uw Poiesz supermarkt. U kunt uw cadeau, indien voorradig, direct meenemen.

 

Reserveren van luxere cadeaus

Sommige luxe cadeaus moeten via onze website of in één van onze supermarkten gereserveerd worden. U herkent deze cadeaus aan het plus-teken rechtsonderin. Wanneer het cadeau dat u heeft gereserveerd voor u klaarligt bij uw Poiesz supermarkt, nemen wij contact met u op. 

 

 

Niet voldoende spaarkaarten? Bijbetalen mag!

Wilt u een cadeau van méér dan 20 spaarkaarten, maar heeft u maar 20 volle spaarkaarten? Geen probleem. U kunt ook gewoon bijbetalen. Per ontbrekende spaarkaart betaalt u € 5,- bij.

 

Heeft u tips of suggesties?

Uw vragen of suggesties zijn welkom bij onze Klantenservice.

 

 

 

Wijziging van modellen/kleuren, uitverkocht, onvoorziene omstandigheden en typefouten voorbehouden.