Spaghetti met pesto alla Genovese, rucola en pijnboompitten
Boodschappenlijstje

4 personen

400 gram Grand’Italia spelt spaghetti (zak à 500 gram)
1 potje à 185 gram Grand’Italia pesto alla Genovese
1 zakje à 75 gram Poiesz rucola
1 bakje à 75 gram Qualino pijnboompitten
1 bakje à 250 gram cherry tomaten
Perfekt extra vierge olijfolie (fles à 250 ml)

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Breng een pan met water aan de kook voor de bereiding van de pasta. Rooster ondertussen de pijnboompitten op laag vuur in een droge koekenpan totdat ze goudbruin zijn en zet ze apart. Kook de spaghetti al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was ondertussen de cherry tomaten en snijd ze in tweeën. Giet de spaghetti af. Meng in een grote kom het hele potje pesto door de spaghetti en voeg hier een scheutje olijfolie, de rucola en de halve cherry tomaatjes aan toe. Meng de ingrediënten door elkaar en verdeel het over vier borden. Strooi als laatste de geroosterde pijnboompitjes eroverheen. Eet smakelijk!      

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.