Spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes
Boodschappenlijstje

4 personen

500 gram Grand Italia Spaghetti

1 fles à 690 gram Grand Italia Sugocasa Erbe

1 ui

2 teentjes knoflook

1 bosje verse peterselie

3 takjes Verse munt

1 eetlepel gedroogde oregano

4 sneetjes Casinobrood

1 dl Melkan halfvolle melk

1 eidooier

Grana Padano Parmezaanse kaas

Zout

Peper

Bloem

Traditionele olijfolie

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Pel de knoflook en hak deze fijn. Hak ook de peterselie en muntblaadjes fijn. Week het brood in de melk en knijp het brood vervolgens goed uit. Meng het brood met het rundergehakt, een eidooier en de fijngehakte kruiden. Voeg naar smaak zout en peper toe. Maak nu kleine balletjes van de gehaktmengsel. Leg wat bloem op een bord en rol daar de gehaktballetjes doorheen. Zo worden ze mooi bruin als je ze bakt.

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking.

Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan. Bak hierin de gehaktballetjes goudbruin. Laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier.

Snipper de ui. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en fruit hierin de ui. Giet de Sugocasa erbe erbij en voeg een eetlepel oregano toe. Laat alles 5 minuten pruttelen onder af en toe roeren.

Strooi naar smaak de Parmezaanse kaas over het gerecht.

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.