Spelt Penne met zalm en paprika
Boodschappenlijstje

4 personen

1 pakje à ca. 275 gram Poiesz verse zalmfilet met huid

1 zak à 500 gram Grand Italia volkoren spelt penne

1 rode paprika

1 gele paprika

1 net à 300 gram sjalotjes

1 fles à 690 gram Grand Italia Sugocasa tradizionale

1 zak à 75 gram Rucola sla

Bertolli olijfolie extra vergine

Verstegen peper en zout

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook in een pan en bereid hierin de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd intussen de paprika’s in twee stukken. Verwijder de pitjes en snijd de paprika in dunne repen. Snipper de sjalotjes in grove stukken. Verhit 6 à 8 eetlepels olijfolie in een wokpan en fruit hier de sjalotjes in op laag vuur. Voeg de paprikareepjes toe en wok ze op hoog vuur kort mee. Giet de Sugocasa Tradizionale bij de andere ingrediënten en verwarm de saus al roerend op middelhoog vuur. Voeg, als de saus verwarmd is, de verse zalmfilet toe. Sluit de pan af met een deksel en laat de zalm in ca. 10 minuten op laag vuur gaar stomen. ‘Breek’ de zalm vervolgens in stukken. Serveer de penne met de saus en stukken zalm en garneer het met rucola. Eet smakelijk!

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.