Spinaziestamppot met paprika, bosuitjes en rookworst
Boodschappenlijstje

4 personen

1 zak à 300 gram spinazie

1 zak à 1 kilo Peka stamppot aardappelen

2 bosuitjes

1 rode paprika

100 ml Melkan halfvolle melk

1 pakje Knorr Authentieke vleesjus

1 Unox extra magere rookworst

1 eetlepel Croma bakken en braden
klontje margarine

zout

peper

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Snijd de aardappelen doormidden en kook ze in ruim water met wat zout in ongeveer 20 minuten gaar. Maak de bosuitjes en paprika schoon. Snijd ze vervolgens in kleine stukjes.
Maak de jus en de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking klaar. Verwarm vervolgens de melk in een pannetje.
Verhit 1 eetlepel Croma bak&braad in een pan en bak hierin de paprika beetgaar.

Stamp de aardappels. Meng de melk en een klontje margarine door de aardappelen. Schep de spinazie, bosuitjes en paprika door de stamppot. Breng de stamppot op smaak met zout en peper.

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.