POIESZ STOOFBATTLE

“Doe mee met de lekkerste kookwedstrijd van het Noorden!”

Stuur in & win een buitenkeuken.

Inschrijven kan t/m zondag a.s.!

 

Hachee à la Piet. Goulash van Mieke. Oma’s stoverij... Wie heerlijke stoofgerechten kan koken en hier een eigen draai aan kan geven, moet zeker meedoen met de leukste kookwedstrijd van het Noorden: Poiesz Stoofbattle. Want voor alle liefhebbers van stoven zijn we op zoek naar de lekkerste stoofpotjes van het Noorden. En daarom organiseren we een spannende Stoofbattle. Doet u mee?

 

Stoofgek..?

Als ú dat bent, of als u er eentje kent, schrijf dan hieronder een korte motivatie waarom wij u - of uw kennis - zouden moeten uitnodigen voor deelname aan de Stoofbattle. Uit de inzendingen kiest Reitse Spanninga maximaal 16 deelnemers. Zij worden op 14 oktober 2018 uitgenodigd voor een Stoofbattle in Lokaal 55 in Sneek. Een 5-koppige jury* wijst hier 3 finalisten aan. 

 

* De jury bestaat uit: Reitse Spanninga, plus een Poiesz groenteman en slager en twee Poiesz Wat Maak Je Menu koks.

 

Publiekswinnaar

Via loting wordt bepaald met welk ingrediënt (kip, rund of gehakt) de 3 finalisten thuis een stoofgerecht gaan bedenken. Zij krijgen hiervoor een week de tijd. Met hulp van professionele koks van Van Smaak wordt dit stoofgerecht gekookt. Daarna wordt het geproefd door het publiek in een aantal Poiesz Supermarkten in de week van 29 oktober a.s. Het publiek wijst door middel van stemming de winnaar aan. Die wint de Stoofbattle trofee, de Weber buitenkeuken t.w.v. € 1899 én de waardering van het Noorden als het winnende stoofrecept in Wat Maak Je Menu komt te staan. Zo kan heel het Noorden genieten van het lekkerste stoofpotje.

 

Doe mee. Schrijf u in en win.

Wedstrijdreglement

Bij deelname gaat u automatisch akkoord met onze actievoorwaarden en onderstaand wedstrijdreglement.

 

Uit alle motivaties worden maximaal 16 deelnemers voor de 1e ronde van de Stoofbattle geselecteerd. Deze selectie gebeurt op basis van competentie, motivatie en originaliteit. Insturen van motivaties kan t/m 23 september 2018. Deelnemers zijn zich bewust dat hun recepten gebruikt kunnen worden voor commerciële publicatie in Wat Maak Je Menu. Het is deelnemers niet toegestaan om recepten of delen van recepten te gebruiken waarop auteursrecht geldt.