Tikka Masala met varkensschnitzel
Boodschappenlijstje

4 personen

4 varkensschnitzels

1 zak à 400 gram Poiesz snijbonen

1 rode ui

1 rode paprika

2 teentjes knoflook

2 eetlepels olijfolie traditioneel

400 gram basmati rijst

1 pot à 450 ml Patak’s Tikka Masala

1 pak à 2 stuks Patak’s Naanbrood knoflook en koriander

2 stengels bosui

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Kook de snijbonen beetgaar. Snijd de varkensschnitzels in reepjes. Snijd de groenten en de knoflook fijn. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en fruit de knoflook en de rode ui in de pan. Voeg de gesneden varkensschnitzels toe en bak deze tot ze gaar zijn Voeg nu de Tikka Masala saus en de rode paprika toe en verwarm het geheel nog een paar minuten. Verwarm ondertussen het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer het naanbrood apart van de rijst, saus en snijbonen. Strooi vlak voor het serveren de fijn gesneden bosui over de saus. 

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.