Opening vernieuwde Poiesz in Tolbert - Hoofdstraat 36

Op woensdag 2 september a.s. opent de supernieuwe Poiesz supermarkt aan Hoofdstraat 36 haar deuren. Een supermarkt in onze nieuwe Poiesz winkelstijl waarin alles erop gericht is om voor u het winkelen zo leuk, makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Om 8:00 uur gaan onze deuren open en bent u van harte welkom om uw boodschappen bij ons te komen doen!

 

Acties en activiteiten

 

Woensdag 2 september a.s.
• Om 8.00 uur gaan de deuren weer open.
• Gratis Poiesz slagroomschnitte. Voor alle klanten op woensdag 2 september a.s. van de Poiesz supermarkt aan Hoofdstraat 36 te Tolbert bij besteding van
minimaal € 25,-*.
• Kleurplaat voor de kinderen met leuke prijzen.

 

Bekijk hier de actuele openingstijden vanaf 2 september van deze vernieuwde Poiesz supermarkt in Tolbert!

 

Alstublieft, gratis slagroomschnitte!

Gratis slagroomschnitte t.w.v. € 5,49 voor alle klanten van de Poiesz supermarkt aan Hoofdstraat 36 bij besteding van minimaal € 25,- op woensdag 2 september a.s.*

 

* Exclusief statiegeld, slijterij en Servicepoint artikelen. Alleen verkrijgbaar op woensdag 2 september a.s. bij uw Poiesz supermarkt aan Hoofdstraat 36 te Tolbert.

Kleur in en win

Doe mee met onze kleurwedstrijd en maak kans op leuke prijzen. Haal de kleurplaat op en lever deze uiterlijk zaterdag 13 september a.s. zo mooi mogelijk ingekleurd weer in bij de Poiesz supermarkt aan Hoofdstraat 36 te Tolbert.