Social media

Social Media

Like Poiesz op Facebook

Ga naar www.facebook.com/poieszsupermarkten en geef ons een duim! Hierdoor kun je ook makkelijk berichten die Poiesz over de Jeugd Sponsor Actie op Facebook zet zelf delen, zodat jouw vereniging extra aandacht kan geven aan de Jeugd Sponsor Actie. Je kunt natuurlijk ook zelf berichten bedenken en plaatsen.

 

Download afbeeldingen voor social media en jullie website

Download hier afbeeldingen van de Jeugd Sponsor Actie en maak gebruik van de voorbeeldtekst die je kunt gebruiken voor jullie Facebookpagina, twitter of Instagram. Wanneer je op de link klikt opent de afbeelding in je beeldscherm. Vervolgens kun je met de rechtermuisknop op de afbeelding klikken en selecteer je 'afbeelding opslaan als'. Op deze manier kun je de afbeelding opslaan op je computer. 

 

Omslagfoto

Profielfoto

Tijdlijnfoto

Website banner

 

Kopieer de voorbeeldtekst hieronder voor jullie Facebook en/of Twitter

Steun (vul hier de naam in van jullie sportclub of vereniging) met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro's voordeel voor jou! Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt aan de (straatnaam) in (plaatsnaam). #PoieszJSA