Vlog of promotievideo

Vlog of promotievideo

Wil jij voor jou vereniging kans maken op extra kaarten voor het Jeugd Sponsor Gala? Dat kan door dit jaar een enthousiaste vlog of promotievideo van jullie vereniging te maken. Hoe trainen of oefenen jullie? En wat doen jullie allemaal om zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten te verzamelen? De video’s worden bij Poiesz bekeken door een deskundige jury en beoordeeld op originaliteit. Stuur je filmpje via WeTransfer op naar jeugdsponsoractie@poiesz-supermarkten.nl. Je mag de video ook op Youtube zetten en ons de link mailen. De 10 verenigingen met de meest originele video winnen 50 kaarten voor het Jeugd Sponsor Gala (vrijdag 20 april 2018).

 

Natuurlijk mag je de vlog ook delen op het Facebook, Twitter, Youtube kanaal van jouw vereniging!

 

Tips voor het maken van een video

  • Zorg dat je duidelijk en helder te verstaan bent. Neem een klein proefstukje op en luister goed of je jezelf kunt verstaan.
  • Film je met je smartphone? Het kan helpen om gebruik te maken van een selfiestick of een statief om de camera stabieler te houden.
  • Zorg voor voldoende licht, zodat de kijker jou goed kan zien. Een flinke (bouw)lamp kan ontzettend helpen! Ook overdag. Maak ook hiervoor een proeffilmpje en controleer of je goed te zien bent.
  • Wees creatief! Kunnen jullie onzettend mooi acrogymmen? Laat het zien! Hebben jullie een superleuke actie bedacht om extra munten te scoren? Leg het vast!
  • Maak de video/vlog niet te lang. Een minuut is voldoende en dan houd je de aandacht vast.
  • Zoom niet of niet teveel in, maar film het dan wat dichterbij. De video wordt door inzoomen minder scherp en daardoor minder goed te bekijken.

 

Succes!