Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Secretarieel medewerker

Binnen de afdeling bouwkundige en technische zaken zal binnenkort een vacature ontstaan voor de functie secretarieel medewerker. Als secretarieel medewerker bouwkundige en technische dienst ben je verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van alle administratieve en secretariële werkzaamheden op de afdeling bouwkundige en technische dienst. Tevens beheer je de dagelijkse werkzaamheden rondom het melden, verwerken, bewaken en registeren van de incidenten met betrekking tot bouwkundige en technische zaken en voer je projectmatige administratie uit. Daarnaast vervul je een front-office functie met betrekking tot de communicatie en het agendabeheer.

 

Voor deze functie dien je onder andere te voldoen aan de volgende criteria: 

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau op basis van een afgeronde secretariële/ administratieve opleiding, waarbij enige technische kennis een pre is;
  • Optimale computervaardigheden;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Een grote dosis enthousiasme, hetgeen zich vertaalt in je drive, verbondenheid, betrokkenheid en inzet;
  • Een hoge mate van stressbestendigheid die in staat is om het overzicht te bewaren;
  • Een hoge mate van zelfstandigheid met een proactieve houding;
  • Een resultaatgerichte, accurate en flexibele instelling
  • Voor 30 uur per week, waarbij de inzetbaarheid verdeeld wordt over vijf werkdagen.

 

Poiesz Supermarkten B.V. biedt ...

Een interessante baan in een dynamische organisatie, waarbinnen ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Het arbeidsvoorwaardelijke pakket sluit aan bij de taken en verantwoordelijkheden. Het salaris voor de functie is conform de VGL-CAO, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 

Het betreft hier een functie van 30 uur per week voor in eerste instantie bepaalde tijd, te weten een jaar. Het is echter de intentie om een arbeidsovereenkomst aan te gaan voor langere tijd.  Na de voorselectie worden er een aantal kandidaten uitgenodigd voor de voortzetting van de sollicitatieprocedure middels een uitgebreid gesprek. Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.


Nadere inlichtingen over de functie kun je inwinnen bij de heer M. Harkema, hoofd bouwkundige en technische dienst, te bereiken onder telefoonnummer 0515-428800. Jouw schriftelijke sollicitatie voorzien van een uitgebreide motivatie en CV dien je uiterlijk vóór 29 juli a.s. te sturen naar:
Poiesz Supermarkten B.V. T.a.v. mevrouw K. Brouwer Edisonstraat 3 8606 JH SNEEK Of via email: werken@poiesz-supermarkten.nl