SPAARACTIE: LUXE VAN DER VALK HOOFDKUSSENS

Haal het hotelgevoel in huis met Van der Valk hotelkussens! De kussens zijn zacht en ademend en bieden ergonomisch ligcomfort voor zij- en rugslapers. Bij Poiesz spaar je nu voor 83% korting op deze luxe box hoofdkussens.

 

Haal dit hotelcomfort nu supersnel in huis met deze spaaractie. Voor maar € 9,99 scoor jij zo’n luxe kussen. Dat is 83% korting! Om je kussens mooi te houden, is er een speciale

kussenbeschermer verkrijgbaar van € 7,99 voor maar € 3,49. Hier hoef je niet voor te sparen, deze is zonder spaarzegels verkrijgbaar (op=op).

 

Let op: wegens enorm succes zijn de kussenbeschermers tijdelijk niet leverbaar. In de 2e week van september hebben we de kussenbeschermers weer op voorraad. Onze excuses voor het ongemak.

 

De tijdelijke luxe van superkorting

Tot en met zondag 20 september 2020 krijgt u bij elke € 5,- aan boodschappen (excl. statiegeld) spaarzegels. Extra zegels krijgt u bij speciale weekaanbiedingen uit onze weekfolder. Bij inlevering van een volle spaarkaart met 10 spaarzegels profiteert u van 83% superkorting op een hotelkwaliteit kussen (op=op). Volle spaarkaarten zijn in te leveren t/m zondag 4 oktober 2020. Maar voor alles geldt: op is op!