NIEUWE SPAARACTIE: LUXE VAN DER VALK HOOFDKUSSENS

Haal het hotelgevoel in huis met Van der Valk hotelkussens! De kussens zijn zacht en ademend en bieden ergonomisch ligcomfort voor zij- en rugslapers. Bij Poiesz spaar je nu voor 83% korting op deze luxe box hoofdkussens.

 

Haal dit hotelcomfort nu supersnel in huis met deze spaaractie. Voor maar € 9,99 scoor jij zo’n luxe kussen. Dat is 83% korting! Om je kussens mooi te houden, is er een speciale

kussenbeschermer verkrijgbaar van € 7,99 voor maar € 3,49. Hier hoef je niet voor te sparen, deze is zonder spaarzegels verkrijgbaar (op=op).

 

De tijdelijke luxe van superkorting

Van maandag 20 juli t/m zondag 6 september 2020 krijg je bij elke € 5,- aan boodschappen (excl. statiegeld) spaarzegels. Extra zegels krijg je bij speciale weekaanbiedingen uit onze weekfolder. Bij inlevering van een volle spaarkaart met 10 spaarzegels profiteer je tot 83% superkorting op een hotelkwaliteit kussen (op-op). Volle spaarkaarten zijn in te leveren t/m zondag 13 september 2020. Maar voor alles geldt: op is op!

Aanbiedingen Valk kussens week 33

Van maandag 20 juli t/m zondag 6 september 2020 krijg je bij elke € 5,- aan boodschappen (excl. statiegeld) spaarzegels. Extra zegels krijg je bij speciale weekaanbiedingen uit

onze weekfolder. Bij inlevering van een volle spaarkaart met 10 spaarzegels profiteer je tot 83% superkorting op een hotelkwaliteit kussen (op-op). Volle spaarkaarten zijn in te leveren t/m zondag 13 september 2020. Maar voor alles geldt: op is op!

 

Deze aanbiedingen zijn geldig van maandag 10 augustus tot en met zondag 16 augustus 2020.