Vlees aanbiedingen voor een heerlijk lapje vlees

Nederlanders staan bekend als grote vleeseters. Een heerlijk lapje vlees is een belangrijk onderdeel van een geslaagde maaltijd. Een lekkere biefstuk, speklap of misschien wel een lekkere gehaktbal. Bij Poiesz Supermarkten vindt u elke week een aantal aantrekkelijke vlees aanbiedingen die bij u passen. Altijd lekker vers, vaak uit eigen slagerij en vaak is het vlees afkomstig uit het Noorden!

Vlees aanbiedingen uit eigen slagerij

De vlees aanbiedingen van Poiesz Supermarkten zijn dusdanig uitgebreid dat er altijd wel een aanbieding voor u tussen zit. We hebben elke week verschillende soorten vlees in de aanbieding, zoals gehakt, kipfilet, karbonade, biefstuk of een lekkere speklap. Of het nu kip, varkensvlees of rundvlees is, bij Poiesz Supermarkten vindt u altijd wel een lekkere vleesaanbieding.

 

De meeste van onze vlees aanbiedingen zijn afkomstig uit onze eigen slagerij. Dat betekent dat het vlees lekker vers is en dat u voor de laagste prijs een lekker lapje vlees op uw bord krijgt. U kunt het hele jaar bij Poiesz terecht voor de lekkerste vlees aanbiedingen. Natuurlijk hebben wij naast vlees ook regelmatig andere producten in ons aanbiedingen-assortiment.

Vlees aanbiedingen uit het Noorden

Bij Poiesz besteden we veel aandacht aan de herkomst van onze vlees aanbiedingen. Zo krijgt u een lekker en verantwoord lapje vlees voor een lage prijs. Veel van onze vlees aanbiedingen zijn afkomstig uit het noorden. Zo is er ons Noordergehakt, gehakt van runderen uit noord Nederland. Zo krijgt u het beste vlees uit eigen regio voor een voordelige prijs. Ook houden we rekening met het welzijn van de dieren. Veel van onze kip aanbiedingen zijn van een langzaam groeiend ras en veel van onze varkensvlees aanbiedingen zijn duurzaam varkensvlees. Zo weet u zeker dat uw vlees aanbieding niet ten koste is gegaan van het dierenwelzijn.

 

 

Meer dan alleen Vlees aanbiedingen

Naast verschillende vlees aanbiedingen komt u bij Poiesz Supermarkten regelmatig aanbiedingen tegen van de meest variërende producten. Van groente, fruit , brood, (fris)drank tot verschillende huishoudelijke artikelen vindt u wekelijks voordelige deals in ons assortiment. Zo hebben we voor ieder een geschikte aanbieding. Zit er deze week niets voor u tussen? Check dan volgende week snel weer! U blijft helemaal up-to-date van onze aanbiedingen op onze aanbiedingen-pagina, of door onze folder in de gaten te houden!

 

Mee sparen met vlees aanbiedingen

Met onze vlees aanbiedingen heeft u voor een lage prijs een lekker lapje vlees op uw bord. Maar naast een lage prijs krijgt u nog meer voordeel, want bij al onze aanbiedingen is het bij Poiesz Supermarkten ook mogelijk om te sparen voor één van onze leuke spaaracties. Bij al uw boodschappen in de Poiesz Supermarkt bij u in de buurt ontvangt u namelijk spaarzegels. Door deze te verzamelen en op te plakken op een spaarkaart kunt u kiezen uit een cadeau uit onze cadeaucatalogus, of kiezen voor kassakorting tijdens het afrekenen! Ook is het mogelijk om speciale spaarzegels te sparen voor speciale spaaracties.