HET WATERSPORT&SPELFEEST VAN HET NOORDEN

Zondag 2 september was een zomerdag om niet te missen. Om 13.00 uur startte het 1e Watersport&Spelfeest op het Sneker Starteiland. Georganiseerd door de supermarkt die al 95 jaar in het hart van het Noorden zit. 950 uitgenodigde mensen beleefden samen met ons dit spetterende feest!

 

Een spetterend feest!

Een spetterend feest met dingen om te doen, te zien, te beleven en te proeven. Voor jong en oud, voor iedereen die van watersport, het buitenleven én de smaak van het Noorden houdt.  

Dit was er onder andere te doen tijdens het Watersport&Spelfeest:

 

  • Skutsjesilen
  • Clinics en demonstraties fierljeppen
  • Zeilen, suppen en flyboarden
  • BBQ met Reitse Spanninga en Poiesz slagers
  • Waterballen

 

Eindbedrag van de donaties

De afgelopen weken stonden natuurlijk in het teken van maar één man: Maarten van der Weijden. Met het zwemmen van 163 kilometer langs de Elfstedenroute heeft hij een astronomisch bedrag opgehaald voor onderzoek tegen kanker. Zojuist werd op het Watersport & Spelfeest de hoogte van het bedrag bekendgemaakt die wij namens onze zwemmers en namens jullie mogen doneren. Door onze zwemmers is in totaal € 83.112,41 opgehaald en door jullie donaties hebben we € 60.756,60 opgehaald. Totaal doneren we namens jullie en namens onze zwemmers maar liefst 143.869 euro! Een groot bedrag voor een nog grotere prestatie.

 

Foto impressie

Hieronder een selectie foto's van het Watersport & Spelfeest. Meer foto's kunt u vinden op onze Facebookpagina.