Weide Weelde, Baaium

 

Nieuwe smaak karnemelk: Rood fruit

 

Als beste getest door onze klanten

 

Karnemelk is lekker fris, waardoor ‘t lekker drinken is op een warme zomerdag. Natuurfrisse karnemelk is puur al lekker, maar nóg lekkerder met een smaakje, zoals bijvoorbeeld cranberry, rood fruit of framboos. Tijdens een recente smaaktest waaraan 2000 Poiesz klanten hebben deelgenomen kwam Weide Weelde karnemelk rood fruit als lekkerste uit de bus. En daarom is deze ‘rood fruit-beste’ karnemelk nu verkrijgbaar bij Poiesz. Bovendien steunt u met het drinken van deze karnemelk de

Gildeboeren. En daarmee de weidevogel. Want de Gildeboeren zijn natuurboeren die samen met de Vogelbescherming via zorgvuldig weidebeheer ervoor zorgen dat u de weidevogel weer vaker gaat horen in het Noorden.

 

Weide Weelde

Het zuivelmerk Weide Weelde staat voor: lekker puur, goed voor koeien, weidevogels en natuur. Alle zuivel van Weide Weelde wordt gemaakt van zuivel van hun eigen Gildeboeren. Deze boeren staan voor weelderige weiden waar vogels en koeien samen genieten. Dit zijn boeren die een stap extra zetten in duurzaamheid, door te zorgen voor rijke weiden; kruidenrijk grasland vol vogelgeluiden. Dit kunnen ze doen doordat per verkocht pak Weide Weelde er 2 cent gaat naar de weidevogels. En de koeien grazen minimaal een half jaar in de wei. Dat proef je in alle Weide Weelde zuivel!

 

Meer informatie: www.weideweelde.nl

 

Klik hier om terug te gaan naar de landkaart.