Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature flexibele medewerker productie

Binnen ons distributiecentrum zijn we voor de productie afdeling gebak op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de gebakafdeling.

 

Functie-inhoud:

Als flexibele medewerker (hulpkracht of contractant) op de productie afdeling gebak bestaan je werkzaamheden uit het inpakken van gebak, gebak op de lopende band plaatsen, van de lopende band afhalen en in kratten plaatsen. Daarnaast zul je het gebak voorzien van garnering, dozen uitvouwen en op de lopende band plaatsen, dozen sluiten etiketteren en in kratten plaatsen. De werktijden zijn variabel, dit is afhankelijk van de productie aantallen van het gebak en je mogelijkheden.

 

De functie kan gecombineerd worden met andere werkzaamheden binnen het distributiecentrum. Afhankelijk van je huidige rooster, werkzaamheden én je persoonlijke wensen kunnen we gezamenlijk kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent gemotiveerd om stevig aan te pakken;
  • Je beschikt over een goede conditie en fysiek kun je de werkzaamheden aan;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je bent positief ingesteld en staat voor kwaliteit;
  • Je bent flexibel voor wat betreft je te werken urenwaarbij je werktijden kunnen variëren tussen 9.00 en 22.00 uur en je rooster in overleg wordt bepaald;
  • Je bent bij voorkeur beschikbaar op vrijdagavond en op zondag;
  • Je leeftijd is minimaal 18 jaar;
  • Je bent bereid om in actie- en/ of feestweken in overleg ook nachtdiensten te draaien.

 

Het salaris voor deze functie is conform de VGL-CAO, op basis van de gebruikelijke salariëring binnen de bedrijfstak en afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

 

Nadere informatie:

Nadere inlichtingen over de functie kunt je inwinnen bij de heer D. Postma, hoofd planning & bedrijfsbureau, te bereiken onder nummer 0515-428800.

 

Sollicitatieprocedure:

Jouw schriftelijke sollicitatie voorzien van een uitgebreide motivatie en CV dien je uiterlijk maandag 17 september 2018 a.s. te sturen naar:             

 

Poiesz Supermarkten B.V.

T.a.v. mevrouw K. Brouwer

Edisonstraat 3                                                                                  

8606 JH  SNEEK

Of via email: werken@poiesz-supermarkten.nl