Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkrachten Staphorst

Voor ons filiaal te Staphorst zijn wij op zoek naar enthousiaste

 

HULPKRACHTEN (M/V)

voor diverse afdelingen: de afdeling KW, de afdeling kassa/service point, de afdeling AGF, de afdeling vleeswaren / kaas, de afdeling bakkerij en de afdeling vers vlees

 

Het gaat hierbij om medewerkers die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam willen zijn in de supermarkt. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel beschikbaar te zijn op een aantal dagen/dagdelen in de week.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je bent een aantal dagen/dagdelen in de week beschikbaar;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 15 jaar oud voor de afdeling KW;
  • Je bent minimaal 16 jaar oud voor de overige afdelingen;
  • Je bent woonachtig in Staphorst of in de directe omgeving van Staphorst.

 

Het salaris van een  hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Staphorst, te bereiken onder telefoonnummer 0522-463090.

 

Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hieronder een sollicitatieformulier invullen en opsturen.

Solliciteer direct als hulpkracht

Locatie

*
Indien je in een supermarkt wilt werken, geef dan hier onder aan in welke(e) filia(a)l(en) je bij voorkeur zou willen werken.

Personalia

Opleiding

Beschikbaarheid

Vakantie

Overig

Vul hier niets in a.u.b.