winacties_actievoorwaarden

Actievoorwaarden:

 

 

Actievoorwaarden Bijzonder Lekker Kaas Actie

De Bijzonder Lekker Kaas winactie loopt van maandag 22 mei t/m zaterdag 27 of zondag 28 mei a.s., dit is afhankelijk van de openingstijden van uw Poiesz supermarkt. Kassabonnen waarvan uw gegevens niet compleet, niet correct of onduidelijk leesbaar zijn ingevuld of na deze datum worden ingeleverd zijn uitgesloten van deelname. Medewerkers van Poiesz Supermarkten B.V. en haar
reclamebureau zijn van deelname uitgesloten. Prijswinnaars worden willekeurig gekozen d.m.v. een trekking en krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs vertegenwoordigt een waarde van € 450,- en kan niet ingewisseld worden voor contanten.


Actievoorwaarden Reus, Fleuril en Witte Reus toiletblokken Actie

De Reus, Fleuril en Witte Reus toiletblokken winactie loopt van maandag 22 mei t/m zaterdag 27 of zondag 28 mei a.s., dit is afhankelijk van de openingstijden van uw Poiesz supermarkt. Kassabonnen waarvan uw gegevens niet compleet, niet correct of onduidelijk leesbaar zijn ingevuld of na deze datum worden ingeleverd zijn uitgesloten van deelname. Medewerkers van Poiesz Supermarkten B.V. en haar reclamebureau zijn van deelname uitgesloten. Prijswinnaars worden willekeurig gekozen d.m.v. een trekking en krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs kan niet worden ingewisseld voor contanten.


Actievoorwaarden Nobeltje

De Nobeltje winactie loopt van maandag 22 mei t/m zaterdag 27 of zondag 28 mei a.s., dit is afhankelijk van de openingstijden van uw Poiesz supermarkt. Kassabonnen met uw gegevens die niet compleet, niet correct of onduidelijk leesbaar zijn ingevuld of na deze datum worden ingeleverd zijn uitgesloten van deelname. Medewerkers van Poiesz Supermarkten B.V. en haar reclamebureau zijn van deelname uitgesloten. Prijswinnaars worden willekeurig gekozen d.m.v. een trekking en krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs vertegenwoordigt een waarde van € 150,- en kan niet ingewisseld worden voor contanten.

 

 

Actievoorwaarden Snickers Actie

De Snickers winactie loopt van maandag 22 mei t/m zaterdag 27 of zondag 28 mei a.s., dit is afhankelijk van de openingstijden van uw Poiesz supermarkt. Kassabonnen waarvan uw gegevens niet compleet, niet correct of onduidelijk leesbaar zijn ingevuld of na deze datum worden ingeleverd zijn uitgesloten van deelname. Medewerkers van Poiesz Supermarkten B.V. en haar
reclamebureau zijn van deelname uitgesloten. Prijswinnaars worden willekeurig gekozen d.m.v. een trekking en krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs kan niet ingewisseld worden voor contanten.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.