Opening Witmarsum

Een supermarkt in onze nieuwe Poiesz winkelstijl waarin alles erop gericht is om voor u het winkelen zo leuk, makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Om dat te vieren, hebben we speciaal voor onze klanten geweldige openingsacties!

Alstublieft! Gratis slagroomschnitte

t.w.v. € 4.99 voor alle klanten van de Poiesz supermarkt aan de Arumerweg 72 in Witmarsum bij besteding van minimaal € 25,- op woensdag 10 april a.s.*

 

* Exclusief statiegeld, slijterij en Servicepoint artikelen. Alleen verkrijgbaar op woensdag 10 april a.s. bij uw Poiesz supermarkt aan de Arumerweg 72 in Witmarsum.

Kleur in en win

Doe mee met onze kleurwedstrijd en maak kans op leuke prijzen. Haal de kleurplaat op en lever deze uiterlijk zondag 21 april a.s. zo mooi mogelijk ingekleurd weer in bij de Poiesz supermarkt aan de Arumerweg 72 in Witmarsum.

Op de foto met Buurman en Buurman!

Op woensdag 17 april a.s. komen Buurman & Buurman naar de supernieuwe Poiesz in Witmarsum. Iedereen kan dan GRATIS met ze op de foto tussen 16.00-16.45 uur & 17.00-17.45 uur. Vanaf maandag 29 april kunnen de foto’s GRATIS worden afgehaald in uw Poiesz supermarkt aan de Arumerweg 72 in Witmarsum.