SNOEILEUKE ACTIE: SPAREN VOOR TUINGEREEDSCHAP

Spaar nu tot 52% korting voor tuingereedschap van Wolf Garten! Voor het makkelijkste en beste tuinonderhoud roept u de hulp in van Wolf Garten. Want voor wie met zulk degelijk en professioneel tuingereedschap werkt, wordt het werken in de tuin alsmaar leuker. Sterker nog: het gaat zo lekker dat u meteen aan de slag wilt met uw nieuwe Wolf Garten tuingereedschap. Al is het alleen maar om het uit te proberen. En omdat u ook nog eens tot 52% korting hebt gekregen, wordt het opeens snoeileuk en weet u niet van ophouden: “Hé, daar is ook nog een blaadje, snip! En daar een takje, snip! En daar en daar….

 

Sparen voor 52% korting op Wolf Garten: zo werkt het

Van maandag 8 april t/m zondag 26 mei 2019 krijgt u bij elke € 5,- aan boodschappen (excl. statiegeld) spaarstickers. Extra spaarstickers krijgt u bij speciale weekaanbiedingen. Al bij 10 spaarstickers en bijbetaling vanaf € 2,99 krijgt u direct uw Wolf Garten product mee. Volle spaarkaarten zijn in te leveren t/m zondag 2 juni 2019.

 

Goed om te weten

Het elektrische gereedschap met het muisicoontje kan alleen online gereserveerd worden. Wanneer het artikel dat u heeft gereserveerd voor u klaarligt bij uw Poiesz supermarkt, nemen wij contact met u op.