Werken bij Poiesz Supermarkten

Poiesz Supermarkten B.V. is het enige zelfstandige regionaal supermarktbedrijf in het noorden van het land. Inmiddels is Poiesz Supermarkten B.V. uitgegroeid tot een keten van 68 supermarkten en 64 slijterijen, gevestigd in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Het hoofdkantoor en het distributiecentrum zijn gevestigd in Sneek.

 

Poiesz Supermarkten B.V. is een gezonde, dynamische organisatie met een persoonlijk karakter. We hechten veel waarde aan het welzijn van onze medewerkers. Zij bepalen voor een groot deel het succes van de organisatie. Bij Poiesz Supermarkten B.V. werken ruim 4800 medewerkers die zich voor 100% inzetten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die willen bijdragen aan het succes van de organisatie.

 

Werken in één van onze filialen

Als medewerker in één van onze filialen bent u het visitekaartje van onze organisatie. Onze medewerkers zijn klantvriendelijk en servicegericht en hebben passie voor het werken in een supermarkt. Ons doel is om onze klanten elke dag een goede service te bieden, zodat zij op een prettige wijze hun boodschappen kunnen doen. In onze filialen geven onze medewerkers de klanten het gevoel dat ze welkom zijn.

 

Er werken in onze filialen medewerkers in verschillende functies, van vakkenvuller tot caissière, van algemeen winkelmedewerker tot gespecialiseerd winkelmedewerker en van afdelingschef op één van onze versafdelingen tot vervangend assistent bedrijfsleider, assistent bedrijfsleider of bedrijfsleider.

 

Werken in het distributiecentrum

Achter het succes van onze filialen zit een belangrijke schakel, namelijk het distributiecentrum. Het distributiecentrum is gevestigd op het industrieterrein Houkesloot in Sneek en beslaat samen met het hoofdkantoor meer dan 30.000 m2. In het distributiecentrum worden veel goederen opgeslagen die we verkopen in onze filialen. In de grote verscentrale staan de producten die gekoeld bewaard moeten worden. Op de afdeling emballage worden de lege flessen en het afval uit de filialen verwerkt. Daarnaast hebben we binnen ons distributiecentrum ook een afdeling waar gebak wordt gemaakt.

 

Het logistieke proces bestaat uit goederen ontvangen van leveranciers, opslag van goederen, het uitleveren van goederen en het transport van de goederen naar onze supermarkten. Werken in het distributiecentrum is werken in een dynamische werkomgeving. Er zijn dan ook verschillende functies binnen het distributiecentrum. Zo kun je bijvoorbeeld orderverzamelaar, heftruckchauffeur, vrachtwagenchauffeur of goederenontvanger worden. In het distributiecentrum werken ook hulpkrachten als orderverzamelaar die naast hun studie een paar uur per week werken.

 

Werken op het hoofdkantoor

Het hoofdkantoor is gevestigd op het industrieterrein Houkesloot in Sneek. De medewerkers die werkzaam zijn op het hoofdkantoor faciliteren de filialen en het distributiecentrum onder andere op het gebied van automatisering, financiën, inkoop en verkoop, voorraadbeheer, marketing & communicatie en personeelszaken.

 

Solliciteren bij Poiesz Supermarkten B.V.

Wilt u ook graag een bijdrage leveren aan het succes van Poiesz? Voor onze filialen en het distributiecentrum zoeken we regelmatig nieuwe collega’s. Kijk bij de vacatures voor de beschikbare functies. Is er geen passende vacature vul dan één van onderstaande online sollicitatieformulieren in. 

 

  • Vaste kracht (parttime/fulltime)

Bent u geïnteresseerd in werken bij Poiesz Supermarkten B.V., maar zijn er momenteel geen passende vacatures beschikbaar? Stuur dan een open sollicitatie door het invullen van het online sollicitatieformulier en door het bijvoegen van een sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie.

 

  • Vakantiekracht

Ben je geïnteresseerd in een baan gedurende de zomervakantie in één van onze filialen of in het distributiecentrum? Stuur dan een open sollicitatie door het invullen van het online sollicitatieformulier.

 

  • Hulpkracht (2 tot 12 uur per week)

Ben je naast je studie op zoek naar een bijbaan in één van onze filialen of in het distributiecentrum, dan kun je een open sollicitatie versturen door het invullen van het online sollicitatieformulier.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.