Zoetzure kipstukjes met mango en rijst
Boodschappenlijstje

4 personen

1 pak à 175 Vivera plantaardige kipstukjes

1 bakje à 200 gram sugarsnaps

2 bosuitjes

1 bos bospeen
1 mango

1 flesje à 175 ml Sum Sam zoetzure woksaus
1 pak à 400 gram witte rijst
1 eetlepel Sum Sam wokolie

Een handvol ongezouten cashewnoten

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de sugarsnaps doormidden, de bospeen en bosuitjes in stukjes en de mango in blokjes. Hak de ongezouten cashewnoten grof. Verhit een eetlepel olie in een wok en roerbak vervolgens de Vivera kipstukjes gedurende 3 minuten goed gaar. Voeg de sugarsnaps en bospeen toe en roerbak deze 3 à 4 minuten mee. Bak tijdens de laatste minuut de bosuitjes mee. Voeg nu de mangoblokjes, woksaus en 2 eetlepels water toe. Verwarm het geheel nog 1 minuut door op hoog vuur. Serveer de rijst apart van de saus.

 

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.