Lekker eten zonder zelf te koken. Poiesz en Van Smaak regelen het voor u.

Warm eten. Hét moment van de dag waar iedereen naar uitkijkt. Maar soms bent u niet in de gelegenheid of bent u door omstandigheden niet in staat om zelf te koken. Op die momenten zijn de maaltijden van Van Smaak ideaal. U kunt kiezen uit:

 

Warme maaltijden

Vanuit uw Poiesz supermarkt wordt uw maaltijd warm bij u bezorgd, 365 dagen per jaar. Ook op zon- en feestdagen.

U hoeft er alleen maar van te genieten. Ideaal als u (tijdelijk) minder mobiel bent en niet in staat bent om een maaltijd te bereiden.

 

Koelverse maaltijden

Onze kok kookt en u verwarmt de maaltijd in de magnetron of oven. U bestelt wanneer u een maaltijd nodig hebt, zonder vast te zitten aan een abonnement. Heel makkelijk en lekker.

 

Diepvriesmaaltijden

Met onze diepvriesmaaltijden op voorraad bent u altijd goed voorbereid. Hoe de dag ook verloopt, u kunt altijd een lekkere en gezonde maaltijd op tafel zetten.

 

Elke dag vers, elke dag lekker

Onze koks bereiden elke dag gezonde smakelijke maaltijden. Door onze persoonlijke werkwijze zijn wij, van keuken tot bezorging, betrokken bij uw maaltijd. We kunnen hierdoor ook rekening houden met uw persoonlijke dieet- of voedingswensen. Ons maaltijdaanbod is groot, gevarieerd en wisselend.

 

Vraag nu een gratis proefmaaltijd aan

In ruim 48 jaar is Van Smaak uitgegroeid tot dé maaltijdleverancier van het Noorden. Wilt u ook kennismaken met onze verse maaltijden? Vraag dan een proefmaaltijd aan via www.vansmaak.nl of bel met onze klantenservice (op werkdagen) via ons telefoonnummer: 088-5115400. Voor meer informatie of mogelijkheden over de maaltijden van Van Smaak kunt u ook naar het servicepoint in uw Poiesz supermarkt gaan.