Poiesz, in het hart van het Noorden

Het Noorden is een bijzonder stukje Nederland. Met weidse natuur, rijke cultuur en eigen gebruiken en taal. Dit alles vertaalt zich in Poiesz. Een familiebedrijf dat meer dan 100 jaar geleden startte in hartje Sneek, de waterstad van het Noorden. Poiesz maakt het alledaagse bijzonder. We maken het winkelen leuker en makkelijker door passend assortiment te voeren met alles wat dagelijks nodig is. Dat scheelt tijd en keuzestress.

 

Wekelijks minimaal 90 nieuwe superaanbiedingen

Bij Poiesz hoef je niet om de aanbiedingen te zoeken. Want het zijn er veel en je herkent ze in de winkel aan de voordeelkleur oranje. Bovendien krijg je ze elke week netjes in jouw brievenbus. Elke week bezorgt Spotta 400.000 weekfolders in het Noorden. Met daarin minimaal 90 superaanbiedingen. Aanbiedingen die behoren tot het grootste voordeel van het Noorden. Wie geen weekfolder wenst, kan het Voordeel van Poiesz vinden op de website.

 

Naar onze aanbiedingen >

 

Wat eten we vandaag?

We inspireren je om het lekkerste antwoord te vinden op de vraag: “Wat eten we vandaag?” Dat doen we met recepten en tips voor lekkere combinaties. Smaakt het naar meer? Bekijk dan ook de recepten op onze website.

 

Naar onze recepten >

 

Lekker in de buurt

Melk, vlees, aardappelen, groente, fruit, brood… Vrijwel alles van de ‘Schijf van Vijf’ wordt in het Noorden geteeld, geproduceerd of geoogst. Dus waarom zouden we van ver halen, wat we supervers uit onze eigen streek kunnen halen? Bovendien is minder transportkilometers beter voor het milieu. Ook jouw eigen transport houden we kort. Met meer dan 75 filialen zijn we vrijwel altijd dichtbij. Lopend, op de fiets of met de auto? Je bent er zo en parkeren is meestal gratis en geen probleem.

 

Naar onze winkels >

 

Gratis sparen voor cadeaus en uitjes

Naast voordeel krijg je ook zegels op elke koop toe: gratis. Alleen bij Poiesz krijg je bij elke € 2,50 aan boodschappen (uitgezonderd statiegeld) 1 spaarzegel. Om het sparen te versnellen, zijn er elke week aanbiedingen die extra spaarzegels opleveren. Al met 100 zegels is jouw spaarkaart vol en € 2,50 contant waard. Maar de meeste klanten leveren hun volle spaarkaarten liever in voor een gratis cadeau uit onze speciale cadeaucatalogus. Naast de gewone spaaracties zijn er ook nog extra spaaracties met speciale actiezegels waarbij je in korte tijd voor heel veel korting op topproducten kunt sparen.

 

Naar ons assortiment cadeaus > 

 

De smaak van het Noorden

Als familiebedrijf weten we wat er leeft en speelt. We houden zo goed mogelijk rekening met elke wens, portemonnee en smaak. En daarom hebben van A-merk tot huismerken zoals G’woon. Voordat we iets in het assortiment opnemen stellen we ons altijd de vraag: “Waarmee zouden we jou een plezier doen?” Daarom verkopen we niet alles, maar vooral dat wat de mensen in het Noorden wensen. Dit varieert van nuttig en goedkoop tot lekker vers of luxe. Ook nemen we steeds meer specialiteiten in ons assortiment op die de smaak van het Noorden vertegenwoordigen en die tot stand komen via klantenpanels. Unieke producten die per seizoen kunnen wisselen en alleen bij Poiesz verkrijgbaar zijn.

 

Naar onze (huis)merken >

 

De jeugd heeft de toekomst

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. Omdat we er wonen, werken én leven voelen we ons betrokken met het Noorden. Dit bewijst zich onder meer in de Jeugd Sponsor Actie waarmee verenigingen geld kunnen inzamelen voor hun jeugdafdeling. Met de verschillende edities van de Jeugd Sponsor Actie hebben we inmiddels al ruim 5,5 miljoen euro geïnvesteerd in de jeugd van Noord-Nederland. Als familiebedrijf vinden we het belangrijk om aan de volgende generaties te denken en zo een positieve invulling te geven aan onze maatschappelijke en sociale betrokkenheid.

 

Naar de Jeugd Sponsor Actie >

 

Poiesz Anno 1923

Op 19 april 1923 openen Lodewijk Poiesz en zijn vrouw Wietske een groentezaak van 12 m2 aan de Havenstaat in Sneek. Bekijk hier hoe dit familiebedrijf verder groeide naar een supermarktorganisatie met meer dan 75 filialen en waar duizenden mensen hun brood verdienen door u te bedienen.

 

Naar onze historie >

 

Servicepoint

Bij het Servicepoint in jouw Poiesz kun je terecht voor superveel service: cadeauartikelen, spaaracties, cadeaukaarten, stomerij, fotoservice, fleurigheid (bloemetjes), gezelligheid (borrelshop), geluk (Lotto, Toto en Staatsloten) en postzegels en posthandelingen. Ook voor al jouw vragen en service kun je hier terecht en word je persoonlijk geholpen. Je bent altijd welkom.

 

Naar het servicepoint >

 

Zeg het maar…

Elke dag is een kans om nóg beter te kunnen doen. Door goed te luisteren naar wat jij wenst en daarop in te spelen. Daarom bouwen we nu al onze winkels om tot een supernieuwe Poiesz. Voor nog meer inspiratie, plezier, keuze en het gemak van alles onder één dak. Heb je een vraag of wens? Stel jouw vraag via onze website aan de klantenservice. Hier vind je ook antwoorden op veelgestelde vragen.

 

Naar de klantenservice >