Lekker eten zonder zelf te koken. Poiesz en Van Smaak regelen het voor u.

Warm eten. Hét moment van de dag waar iedereen naar uitkijkt. Maar soms bent u niet in de gelegenheid of bent u door omstandigheden niet in staat om zelf te koken. Op die momenten zijn de maaltijden van Van Smaak ideaal. U kunt kiezen uit:

 

Warme maaltijden 

Rustig aanschuiven voor een heerlijke, warme maaltijd. Dat kan, elke dag op een vast tijdstip, in uw eigen woning. Een vertrouwde bezorger van Van Smaak bezorgt 365 dagen per jaar een verse warme maaltijd bij u aan de deur. Dus óók op zon- en feestdagen.

 

Koelverse maaltijden

Bent u er vaak op uit met de fiets of gaat u graag wandelen of genieten van de kleinkinderen en wilt u zelf uw eetmoment bepalen? Met een koelverse maaltijd is de keuze aan u. De bezorger van Van Smaak bezorgt een paar keer per week de maaltijden bij u thuis. U bepaalt zelf hoeveel maaltijden u per week van ons wilt ontvangen, verwarmt de maaltijd en eet wanneer u dat wilt.

 

Diepvriesmaaltijden

Heeft u weinig tijd of bent u vaak wat later thuis? Een gezonde diepvriesmaaltijd op voorraad is de oplossing voor die momenten dat u zelf geen tijd of zin heeft om te koken. Met onze diepvriesmaaltijden zit u helemaal goed. U kiest zelf wanneer u eet.

 

Dieet, gemalen en vloeibare maaltijden

Onze speciale dieetkoks bereiden een gevarieerd assortiment dieetmaaltijden. Verse ingrediënten vormen de basis voor alle soorten dieetmaaltijden. Glutenvrij, natriumarm? Uw maaltijd sluit precies aan bij uw dieet. De koks laten u als vanouds genieten van uw warme maaltijd.

 

Elke dag vers, elke dag lekker

Door onze persoonlijke werkwijze zijn wij, van keuken tot bezorging, betrokken bij uw maaltijd. We houden hierdoor rekening met uw persoonlijke dieet- of voedingswensen. Ons maaltijdaanbod is groot, gevarieerd en wisselend.

 

Proeven is geloven

In 50 jaar is Van Smaak uitgegroeid tot dé maaltijdleverancier van het Noorden. Wilt u ook kennismaken met onze verse maaltijden? Vraag dan een gratis proefmaaltijd aan via www.vansmaak.nl/contact/proefmaaltijd of bel met onze klantenservice (op werkdagen tussen 08:00 – 17:00 uur) via ons telefoonnummer: 088-5115400