Beste deelnemende verenigingen

Gefeliciteerd met jullie deelname aan de 19e Jeugd Sponsor Actie! Samenwerking is bij deze actie heel belangrijk. Want hoe meer mensen sponsormunten voor jullie verzamelen, des te hoger wordt het sponsor bedrag dat jullie krijgen. Daarom is het belangrijk om iedereen te laten weten dat jullie meedoen met de Jeugd Sponsor Actie. Wij helpen daar een handje bij. Op deze pagina vind je alle informatie die jullie nodig hebben.

 

Hieronder vinden jullie een toolkit met allerlei materialen die jullie kunnen gebruiken voor de Jeugd Sponsor Actie zoals: posters, flyers, een banner voor websites, het logo, afbeeldingen van de Jeugd Sponsor Actie voor social media, kant-en-klare teksten voor een digitale nieuwsbrief en nog veel meer. Maak gebruik van de online toolkit en zorg ervoor dat iedereen weet dat jullie meedoen aan de Jeugd Sponsor Actie!

 

Daarnaast vind je belangrijke informatie bij veelgestelde vragen en hebben we voor jullie de meest recente tussenstand! Houd deze pagina dus goed in de gaten om te zien hoe jullie vereniging ervoor staat!

 

Meer informatie?

Bekijk hier het instructieboekje.