BBQ pakket Bestel direct!

BBQ-pakket van Poiesz voor een geslaagde barbecue

Stel je voor: het is een prachtige zomerse dag. Het zonnetje schijnt en de vogels fluiten. Het laatste waar je zin in hebt is koken. Dit weer vraagt om een barbecue! Perfect gegrilde biefstuk, spareribs met zoete marinade, gamba's in knoflook en een frisse salade. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is goed gezelschap en je eigen samengestelde BBQ-pakket bij jouw lokale Poiesz supermarkt. 

 

BBQ-pakket bestellen 

De dagen waarop je in Nederland kunt barbecueën zijn schaars. Zodra het BBQ weer is, wil je niet onnodig lang doorbrengen in de supermarkt. Waarom zou je (te) veel tijd spenderen in de supermarkt? Je kunt ook buiten in de tuin genieten van een verkoelend drankje. Bij Poiesz snappen wij dit als geen ander. Bij jouw lokale Poiesz Supermarkten kun je je eigen BBQ-pakket laten samenstellen met het lekkerste barbecue vlees. Vraag bij de slagerij naar de mogelijkheden voor het samenstellen van een BBQ-pakket. Het enige wat jij nog hoeft te doen is focussen op het creëren van onvergetelijke momenten, dan regelen wij de rest. 

 

Maak je feest compleet met een BBQ-pakket

Een zomers feest is niet compleet zonder barbecue. In onze winkels is het mogelijk om een eigen BBQ-pakket samen te laten stellen, wat een geweldige optie is voor barbecue liefhebbers. Het is niet alleen makkelijk, het helpt ook om te bepalen hoeveel vlees je per persoon koopt. Vraag aan onze slagers om verschillende soorten vlees samen te stellen om zo een persoonlijk tintje aan je barbecue-ervaring toe te voegen. Je kiest uit een breed assortiment van heerlijke vlees- en vissoorten! Liever online bestellen? Kies dan voor onze 3+1 actie, zo stel je eenvoudig een eigen BBQ pakket samen. Geniet van de lekkerste saté, een sappige hamburger, heerlijk gegrilde vis en knapperige groenten. Voorkom teleurstelling en bestel je boodschappen tijdig. Wij zorgen dat je bestelling compleet is, zodat jij kunt ontspannen.   

 

Vegetarisch BBQ-pakket

Steeds meer mensen kiezen voor een vegetarische of vegan levensstijl. Bij Poiesz kun je zelf verschillende vegetarische of vegan BBQ-pakketten samenstellen. Wat dacht je van deze plantaardige groenteburgers of vegetarische grilled chicken voor op de barbecue? Genoeg keuze om zelf een BBQ-pakket samen te stellen voor een onvergetelijke avond! Bestel vandaag nog de ingrediënten voor een vegetarisch of vegan BBQ-pakket. Online boodschappen bestellen kan prima wanneer je buiten van het lekkere weer geniet. Bestel jouw boodschappen via onze webshop. Kies een afhaal- of bezorgmoment en wij doen de rest.