HEEL vers, HEEL vol van smaak, HEEL krokant

Poiesz verrast je met nieuwe broodsoorten! Alle soorten Ribbel- en Bakkersbrood zitten vol vezels, blijven langer vers en hebben een goede prijs. Bakker Carlo Serra van Poiesz Jancko Douwamastraat in Sneek, is enthousiast over de smaak en kwaliteit van de broden en geeft ons een kijkje achter de schermen.

 

Vers gesneden

Carlo, kleinzoon van een banketbakker, is al 18 jaar werkzaam bij Poiesz en koos heel bewust voor het bakkersvak. Hij volgde na het ROC de horecavakschool en de bakkersopleiding. Bij Poiesz geniet hij van de sfeer in de winkel en de bakkerij: “Zo’n 300 broden uit de centrale bakkerij komen hier elke ochtend aan. Wij snijden ze en leggen ze in het schap.” De kwaliteit van de broden is hoog. Carlo: “Daar let ik natuurlijk goed op, als bakker.”

 

Even wennen

Veel klanten kopen graag brood dat ze al kennen. Carlo: “Het zal even wennen zijn, want ineens ligt het vertrouwde brood niet meer in de schappen. Maar probeer dat nieuwe Ribbel- en Bakkersbrood eens, want die zijn straks favoriet.” Als het nodig is zal Carlo persoonlijk mensen helpen bij het kiezen van een brood, want hij maakt graag een praatje: “Als klanten met een glimlach de winkel verlaten, dan geeft me dat een goed gevoel.”

 

Het speciale van Ribbelbrood

✓Bakkerskwaliteit

✓Elke dag vers gesneden

✓Krokante Korst

✓Blijft 2 tot 3 dagen vers

✓Diverse soorten