Kerstbrunch met kinderen

Een kerstbrunch is een perfecte gelegenheid om tijdens de kerstdagen samen te komen met alle mensen die je liefhebt. Voor de volwassenen kun je veel kerstbrunch recepten vinden, maar voor een kerstbrunch met kinderen moet je toch vaak wat langer nadenken. Jonge kinderen mogen bepaalde dingen niet eten, vinden meestal niet alles lekker en vaak hebben niet zo'n lange spanningsboog.

 

Met je kinderen genieten van een uitgebreide kerstbrunch kan met de producten in het assortiment Poiesz. Wij hebben aantal tips en recept ideeën om ervoor te zorgen dat de kerstbrunch met kinderen een groot succes wordt.

Tips voor een kerstbrunch met kinderen

Wil je de kerstdagen liever thuis doorbrengen in plaats van in een restaurant? Een brunch thuis verzorgen brengt voordelen met zich mee. Zo ben je samen in een vertrouwde omgeving en is er genoeg plezier in de vorm van speelgoed aanwezig.

 

De kerstbrunch moet natuurlijk ook verzorgd worden. Hoe leuk is dit om met het hele gezin te doen? Een knus moment, samen met papa of mama, helpen met het brooddeeg en samen de tafel dekken? Laat je kind(eren) betrokken zijn bij de voorbereidingen van de brunch. Heeft je zoon of dochter een kortere spanningsboog? Leg een aantal Kerst gerelateerde kleurplaten en potloden op tafel. Op deze manier ben je alsnog samen tijdens de voorbereidingen. Samen beleven jullie een onvergetelijke ochtend.

Kindvriendelijke kerstbrunch gerechten

Een kindvriendelijke kerstbrunch hoeft niet uitgebreid te zijn. Wij hebben ook eenvoudige recepten voor een kerstbrunch waarbij je toch kunt uitpakken. Bij een brunch kun je namelijk kleinere hapjes serveren. Hou bij het selecteren van de hapjes rekening mee dat dit kindvriendelijke gerechten zijn.

 

Bij Poiesz weten wij wat kinderen lekker vinden:

 

  • Chocoladecroissants
  • Kaneelbroodjes
  • Kerst wentelteefjes

 

Zijn jouw kinderen vroeg uit de veren en hebben jullie liever een kerstontbijt met kinderen? Bovenstaande recepten kun je hier ook goed voor gebruiken.

Kerstbrunch voor kinderen thuis laten bezorgen

Misschien heb je in de dagen voor Kerst geen tijd om boodschappen te doen omdat je uitjes met je kind(eren) hebt gepland. Bij Poiesz is het mogelijk om je boodschappen vroegtijdig op de online webshop te bestellen. Bestel in verband met de kerstdrukte je boodschappen op tijd, zodat je ze voor de kerstdagen in huis hebt. Wij zorgen ervoor dat we de boodschappen aan huis leveren in het door jou aangegeven tijdvak. Wil je de boodschappen afhalen? Dat kan ook met Poiesz. Op de dag van bezorging of afhaal worden de producten ingepakt.