Kerstontbijt op school

Met de feestdagen op komst is de kans groot dat er op school een kerstontbijt of kerstbrunch wordt gepland. Moet je als ouder een kerstontbijt maken en meenemen? Of organiseer je het kerstontbijt vanuit de school? Het organiseren van een kerstontbijt met alle bijkomende recepten en ideeën kan erg tijdrovend zijn. Uiteindelijk is dit het allemaal waard, want hoe leuk is het om alle schoolkinderen met hun meesters en juffen te zien genieten van een lekker en goed verzorgd kerstontbijt? 

 

Voor een kerstontbijt op school kun je terecht bij Poiesz! Wij hebben een groot aanbod aan producten om van het kerstontbijt een feestje te maken. Haal jouw ingrediënten gemakkelijk in één van onze winkels of in de webshop. 

Ideeën voor een feestelijk kerstontbijt op school

Ben je op zoek naar heerlijke hapjes om mee te nemen naar school voor het kerstontbijt? Wij hebben een aantal kerstontbijt ideeën voor je op een rijtje gezet: 

 

  • Een fruitkerstboom 
  • Ministol of andere kerststol 
  • Gevulde eieren 

 

We hebben verschillende recepten om een kerstontbijt met kinderen tot een smakelijk succes te maken. Wat dacht je van american pancakes, ontbijtcrumble of een heerlijke ovenpannenkoek met bosvruchten-ricotta?

Kerstontbijt bestellen bij Poiesz

Wil je een gevarieerd kerstontbijt maken? Bestel de ingrediënten bij Poiesz! Met een breed assortiment en toffe recepten helpen wij je niet alleen bij de bezorging, maar inspireren we je graag bij het ontdekken van de verschillende mogelijkheden. 

 

Bestel je jouw kerstontbijt op school via de webshop van Poiesz? Dan maakt het helemaal niet uit wanneer je jouw bestelling plaatst. Je kunt op elk moment van de dag jouw boodschappen zelf samenstellen. Kies zelf wanneer je de boodschappen aan school wilt laten bezorgen. Je bespaart daarmee veel tijd. Let wel op, bestel op tijd tijdens de feestdagen. We verwachten een drukkere periode rondom Kerst. 

Een kerstontbijt op school verzorgen: bestel bij Poiesz

Bij Poiesz hebben we elke week de allerscherpste aanbiedingen, zowel online als in de winkel. Koop hier de lekkerste producten voor een lage prijs, tijdens de donkere decemberdagen. De sfeer van Kerst alvast in de winkel voorproeven? Kom gezellig langs in één van onze winkels en vul je winkelmandje vol met ingrediënten voor het kerstontbijt.