Goedgevulde schappen in onze winkels!

Samen met onze 5.000 medewerkers werken we hard om de schappen in de winkels gevuld te houden. De mensen in ons eigen distributiecentrum, de transportmedewerkers, de winkelmedewerkers en ook de leveranciers en de externe chauffeurs doen hun uiterste best om te zorgen dat iedereen boodschappen kan blijven doen. En daar slagen we momenteel goed in!

 

Helpt u ook mee? Doe dan uw boodschappen zoals u dat normaal ook doet. Bedenk thuis alvast wat u nodig heeft, zodat u in de winkel de boodschappen van uw lijstje gemakkelijk en vlot kunt verzamelen. Dan houden we de voorraad in onze winkels op peil en is er voor iedereen voldoende beschikbaar.

 

Is er voldoende voorraad in de winkels?

Het kan voorkomen dat u tegen lege schappen aanloopt. Ons distributiecentrum heeft echter ruim voldoende voorraad en onze medewerkers doen hun uiterste best om de schappen zo snel mogelijk aan te vullen.

 

Stellen jullie een maximum in voor het aantal te kopen artikelen?

Het kan zijn dat voor een aantal artikelen een maximum is ingesteld, bijvoorbeeld medicijnen. Dit wordt dan in de winkel aangegeven door middel van schapkaarten. We vragen u bij alle artikelen om alleen te kopen wat u nodig heeft. Doe boodschappen zoals u dat altijd deed. Zo blijft er genoeg beschikbaar voor iedereen.