Online boodschappen doen

Kan ik online bij Poiesz nog boodschappen doen?

Ja, u kunt online boodschappen doen. Boodschappen kunt u laten bezorgen of zelf afhalen bij uw Poiesz Supermarkt. Let op: door drukte zijn bezorgblokken extra snel vol en kan de website trager werken.

 

Zorg voor elkaar

Als u hiertoe in staat bent wordt u verzocht om zelf uw boodschappen te doen bij uw Poiesz supermarkt zodat de mensen die noodgedwongen boodschappen bezorgd willen hebben, de mogelijkheid daartoe krijgen.

 

Normaal gesproken brengen we uw online bestelde boodschappen tot in de keuken als u dat wenst. Om persoonlijk contact te beperken zetten onze bezorgers bestellingen nu bij uw voordeur neer.

 

Kan ik mijn geplaatste bestelling nog wijzigen?

Nee, momenteel is het niet mogelijk om na het bestellen de order nog te wijzigen.

 

Bezorgt Poiesz de boodschappen contactloos?

Gezien de omstandigheden en alle maatregelen die wij en u moeten volgen, bezorgen we de boodschappen tot aan de voordeur. Pinnen is bij het bezorgen van boodschappen de enige betaalwijze. Het pinapparaat desinfecteren wij voor en na ieder gebruik. Onze bezorgers desinfecteren hun handen met grote regelmaat en houden 1,5 meter afstand tot iedere klant. Wij vragen de klanten ook de afstandsregel in acht te nemen en advies over het handen wassen ook op te volgen.

 

Worden er nog extra bezorgmomenten aan de webwinkel toegevoegd?

Nee, er worden geen extra bezorgopties toegevoegd aan de webwinkel. Als u hiertoe in staat bent wordt u verzocht om zelf uw boodschappen te doen bij uw Poiesz supermarkt zodat de mensen die noodgedwongen boodschappen bezorgd willen hebben, de mogelijkheid daartoe krijgen.

 

Let op: aanbiedingen gelden op het moment van bezorgen/afhalen

U betaalt uw bestelling bij bezorging thuis of op het moment dat u het afhaalt in de winkel. De acties en aanbiedingen van het moment van betalen zijn geldig. Dus bestelt u uw boodschappen voor volgende week, dan zijn de aanbiedingen van deze week niet geldig. 

 

Zorg voor elkaar en help elkaar!

Wij doen ons uiterste best om u de service te leveren die u van ons gewend bent en hopen op uw begrip in deze situatie.