Ouderenuurtje

Speciaal voor ouderen en kwetsbaren opent Poiesz van maandag tot en met zaterdag de deuren van 07.00 – 08.00 uur. Van iedereen die niet tot deze doelgroep behoort vragen we begrip en ruimte. Het laatste uur van elke winkeldag is het minder druk in de winkel en is er meer ruimte om rustig en veilig te winkelen. 

 

Dit betekent voor ouderen en kwetsbaren:

  • In alle rust winkelen.
  • Zo veilig mogelijk winkelen.
  • Alles kunnen kopen wat nodig is.

 

Wat houdt het ‘ouderenuurtje’ in?

Het ‘ouderenuurtje’ is bestemd voor ouderen en kwetsbaren, zodat zij op een rustig tijdstip en in een schone winkel alle boodschappen kunnen doen die zij nodig hebben.

Het ouderenuurtje is bestemd voor kwetsbare ouderen en mensen met gezondheidsklachten. We hanteren hier geen specifieke leeftijd. Als u het gezien uw leeftijd en/of gezondheid prettig vindt om gebruik te maken van het 'ouderenuurtje' dan bent u van harte welkom. Vanzelfsprekend blijft u ook tijdens de reguliere openingstijden welkom.

 

Waarom is het ‘ouderenuurtje’ zo vroeg?

We willen voor ouderen en kwetsbaren een zo veilig mogelijk winkelmoment creëren. ’s Ochtends vroeg is de winkel op zijn best: schoon, rustig en alle schappen goed gevuld. Dit is voor de doelgroep het beste moment om met het minste kans op besmetting alle benodigde de boodschappen te doen. Uiteraard is gebruik maken van dit winkeluurtje niet verplicht. We adviseren ook het laatste uur van elke winkeldag om te winkelen voor ouderen en kwetsbaren. Dan is het minder druk in de winkel en is er meer ruimte om rustig en veilig te winkelen.