Authentieke pastasauzen

De vier Noordertrots pastasauzen (tomaat-mascarpone, bolognese, funghi en carbonara) vind je niet in Italië. Ze zijn speciaal voor Noorderlingen gemaakt in onze eigen keuken in Drachten. Rijkelijk gevuld met pure ingrediënten, precies zoals wij het hier lekker vinden. Albert Hagen, Commercieel Manager Vers bij Poiesz, vertelt graag meer over de voorkeuren van de Noorderling.

 

Gemak en genieten

Hou jij ook van lekker, voedzaam eten dat snel op tafel staat? Je bent niet de enige. Albert: “We merken dat er veel vraag is naar makkelijke maaltijden van hoge kwaliteit. Ons pasta-assortiment hebben we daarom uitgebreid met authentieke pasta uit Italië en drie unieke pastasauzen uit het Noorden. Verse pasta hoeft maar een paar minuten te koken.”

 

Uniek recept

“De Noordertrots pastasauzen hebben een unieke receptuur, speciaal voor Noorderlingen,” vertelt Albert trots. “We weten wat wel en niet in de smaak valt, omdat veel van onze medewerkers in het Noorden leven en werken. Ook zijn we continu in gesprek met onze klanten. Wij houden van rijkelijk gevulde sauzen.” Samen met onze koks hebben we vier sauzen ontwikkeld met elk een unieke samenstelling. Albert: “We halen de ingrediënten zoveel mogelijk uit het Noorden, zoals de spek voor de carbonara en het gehakt in de bolognese.”

 

Authentiek

Bij een verse saus hoort een verse pasta. Albert: “Onze verse pasta is van restaurantkwaliteit. We werken samen met de oudste pastaproducent van Italië, Bertagni uit Bologna. Al sinds 1882 maken deze smaakspecialisten authentieke verse pasta.”

 

Pure ingrediënten

Wat zou een Italiaanse kok zeggen over de Noordertrots pastasauzen? Albert lacht: “Ik denk dat hij er niets van begrijpt. Veel Italianen eten de pasta zo puur mogelijk, met alleen een beetje olijfolie en basilicum. Hier genieten we meer van pasta’s met veel verse ingrediënten zoals wortel, prei en ui.” Een overeenkomst met de Italiaanse manier van koken is de aandacht tijdens de bereiding en de strenge selectie van ingrediënten.

 

In een handomdraai een voedzame maaltijd op tafel zetten? Probeer dan zelf onze rijkelijk gevulde Noordertrots pastasauzen!

 

Terug naar de Noordertrots pagina