Poiesz supermarkt in Appelscha

Op zoek naar een goede supermarkt in Appelscha? Kies dan voor Poiesz. De supermarkt met een Fries karakter; puur en eerlijk. Poiesz Appelscha heeft een breed assortiment in A-merken en elke week verrassend veel voordeel!

- Poiesz supermarkt: Vaart Zuidzijde 41

De voordelen van Poiesz supermarkt Appelscha

Als familiebedrijf willen we dat elke klant zich thuis voelt in onze winkel. Daar doen wij dan ook ons uiterste best voor. Naast ons brede assortiment A-merken en hebben we ook de het huismerk G’woon. Zo houden wij rekening met elke wens, portemonnee en smaak. Bovendien profiteren onze klanten elke week van aantrekkelijke aanbiedingen. Dat betekent dat u ook in uw supermarkt in Appelscha elke week minimaal 90 nieuwe aanbiedingen vindt!

 

Meer weten over uw Poiesz supermarkt in Appelscha? Bekijk alle gegevens >>

Geen gewone supermarkt in Appelscha…

Zo’n 95 jaar geleden openden wij in hartje Sneek de deuren van ons familiebedrijf. Inmiddels zijn wij met 69 vestigingen uitgegroeid tot dé supermarkt van het noorden. Wij zijn niet alleen trots op onze Friese oorsprong, maar ook op de prachtige natuur van Noord-Nederland. En die natuur heeft ons veel te bieden! Dus waarom van ver halen, wat u dichtbij ook kunt krijgen? Neem bijvoorbeeld ons Noordergehakt, dat gegarandeerd van koeien uit Friesland, Groningen en Drenthe afkomstig is. Maar ook veel fruit- en zuivelproducten komen van telers en boerderijen uit de buurt. Dus ook in uw Poiesz supermarkt in Appelscha vindt u producten uit eigen omgeving. Op onze herkomstpagina kunt u precies zien waar wij onze producten vandaan halen.

 

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden