Appelscha Vaart Zuidzijde 47 8426 AE APPELSCHA
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00

Poiesz supermarkt in Appelscha

Op zoek naar een goede supermarkt in Appelscha? Kies dan voor Poiesz. De supermarkt met een Fries karakter; puur en eerlijk.

Poiesz supermarkt Appelscha: openingstijden

Wij zijn gevestigd aan de Vaart Zuidzijde 47 in Appelscha. Onze Poiesz supermarkt in Appelscha is de hele week geopend. Echter, het wil op speciale (feest)dagen weleens voorkomen dat de openingstijden enigszins afwijken. Liever jouw boodschappen thuis laten bezorgen? Bestel ze in onze webwinkel. Naast bezorging in Appelscha kun je jouw bestelde boodschappen ook afhalen bij het Pick-up Point.

 

Benieuwd naar de openingstijden van onze supermarkt in Appelscha voor deze week?

 

>> Bekijk de actuele openingstijden van de Poiesz supermarkt in Appelscha.

De voordelen van Poiesz supermarkt Appelscha

Als familiebedrijf willen we dat elke klant zich thuis voelt in onze winkel. Daar doen wij dan ook ons uiterste best voor. Naast ons brede assortiment A-merken en hebben we ook de het huismerk g’woon. Zo houden wij rekening met elke wens, portemonnee en smaak. Bovendien profiteren onze klanten elke week van aantrekkelijke aanbiedingen. Dat betekent dat jij ook in jouw supermarkt in Appelscha elke week minimaal 90 nieuwe aanbiedingen vindt!

 

Meer weten over uw Poiesz supermarkt in Appelscha? Bekijk alle gegevens >>

Geen gewone supermarkt in Appelscha…

Meer dan 100 jaar geleden openden wij in hartje Sneek de deuren van ons familiebedrijf. Inmiddels zijn wij met meer dan 75 filialen uitgegroeid tot dé supermarkt van het noorden. Wij zijn niet alleen trots op onze Friese oorsprong, maar ook op de prachtige natuur van Noord-Nederland. En die natuur heeft ons veel te bieden! Dus waarom van ver halen, wat je dichtbij ook kunt krijgen? Neem bijvoorbeeld ons Noordertrots gehakt, dat gegarandeerd van koeien uit Friesland, Groningen en Drenthe afkomstig is. Maar ook veel fruit- en zuivelproducten komen van telers en boerderijen uit de buurt. Dus ook in jouw Poiesz supermarkt in Appelscha vind je producten uit jouw eigen omgeving. Op onze herkomstpagina kun je precies zien waar wij onze producten vandaan halen.

 

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden