Poiesz supermarkt Assen

Een goede supermarkt in Assen vinden? Kies voor Poiesz Supermarkten. Poiesz staat voor puur, eerlijk en voordelig. En met drie locaties in Assen is er altijd een Poiesz supermarkt bij u in de buurt!

- Poiesz supermarkt: Paganinilaan 29
- Poiesz supermarkt: De Maasstraat 78
- Poiesz supermarkt: Het Sticht 3

Een Poiesz supermarkt in Assen is altijd dichtbij

Poiesz bevindt zich op drie locaties in Assen. Op slechts twee kilometer van het centrum van Assen, vlakbij het Noorderpark vindt u onze supermarkt aan de Paganinilaan 29. Zoekt u een Poiesz supermarkt in het westelijke deel van Assen? Dan verwelkomen wij u graag aan de Maasstraat 78. De derde locatie van Poiesz, meer zuidelijk gelegen in de woonwijk Baggelhuizen, bevindt zich aan Het Sticht 3. Met drie locaties gelijk verdeeld over de stad zorgen wij ervoor dat een Poiesz supermarkt in Assen nooit ver weg is!

Poiesz supermarkt in Assen: openingstijden

Elke Poiesz supermarkt in Assen is van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur geopend. Op donderdag en vrijdag zijn wij een uur langer open, tot 21:00 uur. Ook op zondag is uw Poiesz supermarkt in Assen geopend, van 12:00 tot 18:00 uur.

 

Poiesz supermarkt Assen; dé trots van het Noorden!

Poiesz begon zo’n 95 jaar geleden als familiebedrijf in hartje Sneek. Met 68 vestigingen is Poiesz inmiddels uitgegroeid tot dé supermarkt van het Noorden. Ook in Assen zijn wij met drie locaties goed vertegenwoordigd. Als familiebedrijf weten we wat er leeft en speelt bij onze klanten. Met een breed assortiment, van A-merken tot het budgetmerk OK€, houden wij rekening met elke wens, portemonnee en smaak. Elke week profiteren onze klanten van aantrekkelijke aanbiedingen. Dat betekent dat u ook in úw Poiesz supermarkt in Assen minimaal 90 nieuwe weekaanbiedingen kunt vinden!

Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden