Bakkeveen Duerswâldmer Wei 2 9243 KA BAKKEVEEN
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00

Waar vindt u jouw supermarkt in Bakkeveen?

Uw Poiesz supermarkt in Bakkeveen is aan de Duerswâldmer Wei 2 gevestigd. Hier ervaart u hoe leuk en gemakkelijk het kan zijn om boodschappen te doen. Wij bieden u dan ook een veelzijdig assortiment waarin u al uw dagelijkse benodigdheden kunt vinden. Om uw winkelbeleving nog aantrekkelijker te maken, hebben wij elke week maar liefst 90 aanbiedingen voor u geselecteerd. Bestelt u liever uw boodschappen online? Ook dat kan bij Poiesz! Laat ze verzamelen door uw Poiesz in Bakkeveen en haal uw bestelde boodschappen gemakkelijk op bij het Pick-Up Point.

Uw Poiesz Supermarkt in Bakkeveen gaat dat ene stapje verder

Bij uw Poiesz supermarkt in Bakkeveen zetten we alles op alles om u de allerbeste supermarktbeleving te bieden. Elke dag weer. Dit is alleen mogelijk dankzij onze vriendelijke medewerkers die u graag van dienst zijn met het beantwoorden van alle vragen die u over uw dagelijkse boodschappen heeft. Op basis van kennis en ervaring helpen zij u graag en geven ze uiteenlopende tips en adviezen. Veel van deze ingrediënten komen van lokale leveranciers uit het Noorden. Of het nu om vlees gaat, om aardappelen, groente- en fruitsoorten of zuivelproducten.

Wanneer u terecht kunt bij uw Poiesz supermarkt in Bakkeveen

De medewerkers van uw Poiesz supermarkt in Bakkeveen staan 7 dagen per week voor u klaar. Dit doen zij niet alleen in onze supermarkt zelf, maar ook voor onze online boodschappenservice. Stel, u heeft geen tijd om boodschappen te doen, dan kunt u deze online bij ons bestellen. U kunt uw bestelde boodschappen ophalen of laten bezorgen.

 

Soms kunnen de openingstijden per week nét even anders zijn, bijvoorbeeld in verband met feestdagen. Benieuwd naar de actuele openingstijden?

 

>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Bakkeveen

De diensten en services van uw supermarkt in Bakkeveen

Ook uw Poiesz supermarkt in Bakkeveen heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Daarom luisteren wij altijd aandachtig naar wat uw wensen zijn. Vervolgens spelen wij hier voortdurend op in door ons aanbod steeds verder uit te breiden. U kunt in onze supermarkt dan ook terecht voor uiteenlopende diensten en services. U ontdekt ze onder andere bij ons Servicepoint in de winkel.

 

Wij hebben ze hier allemaal voor u op een rijtje gezet:

  • Fotoservice
  • Bloemen
  • Borrelshop
  • Loterijen
  • Kopieerservice
  • Recyclen
  • Gratis parkeren
  • Stomerij
  • PostNL Postkantoor
  • Pick-up point
Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden