Balk FD. Hoekstraplein 5 8561 EP BALK
Vandaag geopend van 09:00 tot 20:00

Supermarkt Balk

Ben jij op zoek naar een winkel waar je terecht kunt voor al jouw (wekelijkse) benodigdheden? Neem dan eens een kijkje in de Poiesz supermarkt Balk. Deze supermarkt bevindt zich op het FD. Hoekstraplein 5, en hier maak je gebruik van alle diensten en services op het gebied van huishouden die wij bieden. Naast onze supermarkt hebben we bij Poiesz ook een webwinkel. Bestel jouw boodschappen gemakkelijk online en laat ze bij jou thuis bezorgen wanneer het jou uitkomt. Liever jouw bestelde boodschappen ophalen? Ook dat kan bij Poiesz! Je kunt jouw verzamelde boodschappen ophalen bij het Pick-up Point.

Openingstijden van jouw supermarkt Balk

Gelukkig is de Poiesz supermarkt Balk wekelijks iedere dag geopend. Zo kun je gerust nog even die last-minute verse boodschappen halen, of de vergeten boodschappen oppikken toch nog snel even halen. Wil je liever jouw boodschappen thuis laten bezorgen? Dat kan via onze webwinkel. Bestel jouw boodschappen gemakkelijk online en laat ze thuisbezorgen wanneer het jou uitkomt. Liever zelf jouw bestelde boodschappen ophalen? Ook dat kan. Je kunt terecht bij ons Pick-up Point om jouw verzamelde boodschappen in één keer op te halen.

 

>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Balk voor deze week

Inspiratie Supermarkt Balk

In onze Poiesz supermarkt in Balk helpen wij jou graag verder met het doen van uw wekelijkse boodschappen. Daarnaast helpen we jou ook graag met het vinden van inspiratie waarmee je iedere dag een heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze receptenpagina waar je jouw eigen eettafel omtovert tot een driesterrenrestaurant. Daarnaast helpen wij je graag een handje met het bereiden van de recepten in jouw Poiesz supermarkt Balk. Elke week komt hier namelijk een van onze eigen koks langs om een aantal gerechten klaar te maken en uit te leggen. Informeer gerust eens bij één van onze werknemers in Balk!

Diensten in uw supermarkt Balk

Zoals vermeld vind je bij de Poiesz supermarkt in Balk allerlei diensten en services die je hoogstwaarschijnlijk nodig hebt in jouw dagelijkse huishouden. Je kunt hierbij denken aan een kopieerservice voor het kopiëren van jouw documenten, het vinden van een leuk cadeautje in onze borrelshop of bloemenwinkel óf het afdrukken van die mooie vakantiefoto.

 

We hebben ze hier voor jou op een rijtje gezet:

 

  • Fotoservice
  • Bloemist,
  • Borrelshop
  • Loterijen
  • Kopieerservice
  • Recyclen
  • Stomerijservice
  • Pick-up point
Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden