Balk FD. Hoekstraplein 5 8561 EP BALK
Vandaag geopend van 08:00 tot 21:00

Supermarkt Balk

Bent u op zoek naar een winkel waar u terecht kunt voor al uw (wekelijkse) benodigdheden? Neem dan eens een kijkje in de Poiesz supermarkt Balk. Deze supermarkt bevindt zich op het FD. Hoekstraplein 5, en hier maakt u gebruik van alle diensten en services op het gebied van huishouden die wij bieden. Naast onze supermarkt hebben we bij Poiesz ook een webwinkel. Bestel uw boodschappen gemakkelijk online en laat ze bij u thuis bezorgen wanneer het u uitkomt. Liever uw bestelde boodschappen ophalen? Ook dat kan bij Poiesz! U kunt uw verzamelde boodschappen ophalen bij het Pick-up Point.

Openingstijden van uw supermarkt Balk

Gelukkig is de Poiesz supermarkt Balk wekelijks iedere dag geopend. Zo kunt u gerust nog even die last-minute verse boodschappen halen, of de vergeten boodschappen oppikken toch nog snel even halen. Wilt u liever uw boodschappen thuis laten bezorgen? Dat kan via onze webwinkel. Bestel uw boodschappen gemakkelijk online en laat ze thuisbezorgen wanneer het u uitkomt. Liever zelf uw bestelde boodschappen ophalen? Ook dat kan. U kunt terecht bij ons Pick-up Point om uw verzamelde boodschappen in één keer op te halen.

 

>> Bekijk de openingstijden van onze supermarkt in Balk voor deze week

Inspiratie Supermarkt Balk

In onze Poiesz supermarkt in Balk helpen wij u graag verder met het doen van uw wekelijkse boodschappen. Daarnaast helpen we u ook graag met het vinden van inspiratie waarmee u iedere dag een heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze receptenpagina waar u uw eigen eettafel omtovert tot een driesterrenrestaurant. Daarnaast helpen wij u graag een handje met het bereiden van de recepten in uw Poiesz supermarkt Balk. Elke week komt hier namelijk een van onze eigen koks langs om een aantal gerechten klaar te maken en uit te leggen. Informeer gerust eens bij één van onze werknemers in Balk!

Diensten in uw supermarkt Balk

Zoals vermeld vindt u bij de Poiesz supermarkt in Balk allerlei diensten en services die hoogstwaarschijnlijk nodig hebt in uw dagelijkse huishouden. U kunt hierbij denken aan een kopieerservice voor het kopiëren van uw documenten, het vinden van een leuk cadeautje in onze borrelshop of bloemenwinkel óf het afdrukken van die mooie vakantiefoto.

 

We hebben ze hier voor u op een rijtje gezet:

 

  • Fotoservice
  • Bloemist,
  • Borrelshop
  • Loterijen
  • Kopieerservice
  • Recyclen
  • Stomerijservice
  • Pick-up point
Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden