Beilen Reigerlaan 15 9411 GS BEILEN
Vandaag geopend van 08:00 tot 20:00

Uw boodschappen vindt u in onze supermarkt Beilen

Bij uw Poiesz supermarkt in Beilen vindt u alles wat u dagelijks nodig heeft aan boodschappen en nog veel meer. Wij zijn gevestigd aan de Reigerlaan 15 en verwelkomen u graag in onze winkel. Hier ontdekt u wekelijks 90 aanbiedingen en puur voordeel. Bovendien kunt u ook uw boodschappen online bij ons bestellen. Deze kunt u vervolgens zelf ophalen bij ons Pick-up Point.

Uw Poiesz Supermarkt in Beilen staat altijd voor u klaar

De medewerkers van uw Poiesz in Beilen zijn u graag van dienst bij het doen van uw dagelijkse boodschappen. Voor vragen, hulp, tips en adviezen kunt u te allen tijde bij hen terecht.

 

Veel van de producten die in de ‘Schijf van Vijf’ vertegenwoordigd zijn, haalt uw Poiesz van telers en boeren uit de regio. In het Noorden wordt immers nagenoeg alles geteeld, geproduceerd en geoogst. Van zuivelproducten tot vlees en van aardappelen tot groente en fruit. Door voor het beste uit de buurt te kiezen, is er veel minder transport nodig. Zo draagt uw Poiesz supermarkt met deze Noordertrots producten bij aan een beter milieu en een duurzame toekomst voor de volgende generaties.

Openingstijden van uw Poiesz Supermarkt in Beilen

Uw Poiesz supermarkt in Beilen is 7 dagen per week geopend. Dit betekent dat u altijd op uw gemak uw boodschappen kunt doen. Dit kan in onze supermarkt zelf, maar ook online. Via de webwinkel van Poiesz kunt u snel en eenvoudig uw boodschappen bestellen. Deze worden door onze medewerkers verzameld en ingepakt op de dag van afhalen.

 

Benieuwd naar de actuele openingstijden van onze supermarkt in Beilen?

>> Ga naar de filiaalpagina van de  supermarkt aan de Reigerlaan 15

Diensten en services bij uw supermarkt in Beilen

Voor al uw dagelijkse boodschappen bent u bij uw Poiesz supermarkt in Beilen helemaal aan het juiste adres, maar wij bieden nog meer. Door continu op uw wensen in te spelen, bieden wij u namelijk ook een breed scala aan diensten en services. Bij ons Servicepoint in de winkel kunt u terecht voor al uw vragen en meerdere van deze services.

 

Denkt u hierbij onder meer aan een fotoservice en een borrelshop. Wij hebben ze hier allemaal voor u op een rijtje gezet:

  • Fotoservice
  • Bloemist
  • Borrelshop
  • Loterijen 
  • Kopieerservice
  • Recyclen
  • Stomerijservice
  • Gratis parkeren
  • PostNL Pakketpunt
  • Pick-up point
Bekijk hier de openingstijden van alle supermarkten Openingstijden